За свята у Приірпінні виявлено +13 нових хворих на covid-19

0

У Бучі додалося 5 хворих на коронавірус і тепер загальна кількість офіційно виявлених хворих сягнула 24. Сплеск зафіксований після того, як виявили хворих медиків після чого Ірпінську міську лікарні, як арозташована в Бучі, закрили.

Щодо Ірпеня, то за свята тут виявили додатково 4 хворих на covid-19 і тепер загальна статистика по Ірпеню збільшилася до 30. У Коцюбинському кількість виявлених хворих збільшилася з 8 до 11.

У Ірпені одужало 4 громадян, у Бучі та Коцюбинському відповідно по 2.

У Гостомелі кількість виявлених хворих зросла з 7 до 8. З початку карантрну одужала тут лише 1 людина.

Що стосується Ворзеля, то ситуація залишається незмінною. Тут офіційно як було, так і залишається 4 виявлених хворих з посатку карантину, з яких 1 одужав.

“Щодо кількості підозрюваних, то в Ірпені їх 328. Медспостереження встановлене за 461 громадянином. У Бучі 83 підозрюваних і за 153 встановлене медспостеження. У селищі Коцюбинське підозрюваних 48 і за 80 ведеться медспостереження. У Гостомелі підозрюваних 38 і за 61 громадянином ведеться медспостереження. Щодо Ворзеля, то тут 14 підозр і за 17 громадянами ведеться спостереження”, – повідомляють “Громаду Приірпіння” в ОДА.

Нагадаємо, пропускна спроможніть лабораторії збільшилася до 300 тестів на день. Раніше лабораторія могла проводити менше 80 тестів і вже 28 березня кількість тих, у кого підозрювали коронавірус, перевищила кількість тестів, які могла провести обласна лабораторія.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539