Перші дві смерті від коронавірусу в Приірпінні: статистика хворих росте

0

У Ірпені від коронавірусу помер чоловік у віці 80 років. У Бучі – жінка у віці 79 років. Про це “Громаді Приірпіння” повідомили в ОДА. За останній тиждень, коли люди масово почали виходити на вулицю у статистиці спостерігається стрімкий стрибок.

Якщо станом на 12 травня у Ірпені було 30, то лище за тиждень стало 60. Тобтр кількість офіційно визначених зворих зросла удвічі. З них 4 дитини. Семеро вже одужали, з них 1 дитина.

У Бучі тиждень тому було 24 хворих. Тепер їх 38. Двоє вже одужали.

Мешканець Бучі описав ситуацію, яка відбувається в регіоні.

Дані про 24 медики, які захворіли, офіційно підтверджують на сторінці “Сімейний лікар. Ірпінь”.

Що стосується Коцюбинського, то в селищі зафіксували станом на 12 травня 11 випадків захворювання. 18 травня їх уже 29. Тобто стрибок у 2,5 рази. Із тих, хто захворів двоє – діти. Також двом  дорослимвже вдалося одужати.

У Гостомелі такого значного стрибка не спостерігається. Тут додався за тиждень лише 1 хворий.  Також один пацієнт вже встиг одужати.

Щодо Ворзеля, то тут також немає сильного стрибка. 5 офіційно зафіксованих хворих, з них 2 діти. 1 людина одужала.

“Що стосується підозр, то у Ірпені таких осіб 385, у Бучі 115, у Коцюбинському 70, у Гостомелі 42, а у Ворзелі 16. Медспостереження встановлене за 551 людиною в Ірпені, 216 у Бучі. Такод медспостереження встановлене за мешканцями селищ: 102 в Коцюбинському, Гостомель 72, Ворзель 25”, – повідомляють “Громаді Приірпіння” в ОДА з посиланням на дані лабораторії.

Але треба зазначити, що кількість ПЛР-тестувань зросла у порівнянні з березем та квітнем більше, ніж у тричі.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539