У Києві структури територіальної оборони відпрацювали взаємодію (ФОТО)

0

У Києві в травні-червні на базі Київського міського військового комісаріату проведені тренування офіцерів бригади тероборони столиці та структур ТрО, які відбулися згідно з річним планом підготовки. Про це повідомляє прес-служба бригади ТрО столиці.

Роздільними штабними тренуваннями (РШТ) та спільними штабними тренуваннями (СШТ) штабом зони територіальної оборони та підпорядкованими підрозділами керували військовий комісар міста Києва полковник Сергій Клявлін та командир бригади ТрО підполковник Микола Білосвіт

“У ході проведених тренувань були вдосконалені навички командирів підрозділів щодо вироблення єдиної думки виконання завдань територіальної оборони та організації взаємодії всіх структурних підрозділів штабу зони ТрО міста Києва”, – зауважує командир бригади тероборони Києва Микола Білосвіт.

Нагадаємо, що штабні тренування підрозділів ТрО відбуваються регулярно згідно з річними планами. У лютому семеро депутатів Київради взяли участь у стрілецькому дні бригади.
У травні 2019 року бригада тероборони столиці провела навчальний збір для офіцерів управління та підрозділів бригади, в якому брав участь особовий склад одного з підрозділів.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539