Масовку Карплюка під Кабмін звезли автобусами (відео)

0

О 8:00 під Кабмін команда ексмера Ірпеня організовано підвезла натовп. Бюджетників, депутатів Ірпінської міської ради збирали о 6 ранку в центрі міста. За нашою інформацією, яку ми отримали ще вчора, мало бути десь 4 автобуси по 25 людей + освітяни.

О 6 ранку ця інформація практично підтвердилася. Збір в Ірпені дійсно тривав у центрі міста і дійсно було 4 автобуси. Два лазурних, один білий, один жовтий.

Ось вони ж проїздять Ірпенем і до них додається ще й пурпуровий.

Близько 8 ці автобуси організовано звезли учасників акції під Кабмін.

Що ж вимагають звезені мітингувальники? Ну, щоб Ірпінь став райцентром. Це дуже треба команді Карплюка перед виборами. Бо досягнень реально нема. Про це я писала в попередньому блозі. Статус треба, щоб будувати передвиборчу кампанію, а якщо не здобудуть, то будуть казати виборцям: “Ми за вас боролися і через цих гадюк не вийшло. Будемо боротися далі!”

Про те, що нема досягнень, свідчать і плакати. Уявіть, як Кабмін пернконують, що саме Ірпінь маж бути райцентром. Пишуть, що “Ірпінь – місто парків”.

Тобто не місто лікарень (Ірпінська лікарня, до речі в Бучі), не садків, не шкіл, не чистої води, а місто… парків…

Ці парки, для розуміння, “утворилися” з лісів. Ліси винищували під забудову, а з залишки пускали під парки, аби краще продавалися квартири. Тобто це все, що є в Ірпеня. Парки на місці зрубаної зони рекреації, де колись творив Булгаков, Носов та інші літератори.

Ми намагаємося розпізнати бюджетників, але це дещо ускладнене тим, що люди в масках. Ті, хто був на місці в Ірпені і спостерігав за тим, як сідають в автобуси люди без масок, твердять, що там є працівники закладів освіти і КП “Муніципальна варта”. Це КП, до речі, громада вимагає закрити і навіть зібрала петицію, бо на нього йде близько 12 млн на рік, у той час, як на утримання поліції – копійки. Ну, звісно, що підконтрольні владі люди, які фінансуються з бюджету дуже легкий антураж для акції під Кабміном. Так працюють наші податки. Не на медицину, не на освіту, а на масовку.

Більше того. Бачите ось цей автобус, який збирав людей в Ірпені?

Ось номер автобусу.

Так от цей автобус – це транспорт управління освіти. Ось документ з тим самим номером автобусу “Богдан”.

Карплюк, до речі, який прийшов на акцію, сам тривалий час жив в Бучі, яку зробили райцентром.

Для людей взагалі не має значення, де буде райцентр. Кожна ОТГ має створити умови для того, щоб надати необхідні послуги громаді. Райцентри просто не встигли прибрати, як те, що непотрібне. Адмінреформу намагаються завершити до призначення виборів.

Важливо, щоб на виборах люди обрали гідну владу. В тому числі й в Ірпені. Щоб через 5 років Ірпінь міг пишатися не вирубаними лісами, залишки яких трансформували парки, а інфраструктурою, садками, школами.

Щодо мого рідного селища Коцюбинське, яке є анклавом в столиці, що суперечить філософії децентралізації, то я сподіваюся, що законотворці переглянуть те, що нам дали статус самостійної ОТГ. Ми не маємо реальних економічних і інфраструктурних показників для самостійності. Люди хочуть в Київ.

Якщо нас не приєднають до Києва, то нам жити от з цим ОПГ Карплюка і далі ще 5 років. Тільки Кабмін це ОПГ бачить разово, а ми щодня.

Авторка: Ірина Федорів – журналістка та мешканка Коцюбинського

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539