Дерибан Біличанського лісу: “Нові обличчя” витратили майже 400 тис на документ, який завернули в ОДА

0

Самопроголошена влада селища Коцюбинське в особі партійців “Нових облич” замовила ДП “НДПІ містобудування” проєкт землеустрою селища. Його виготовили, як вбачається з відповіді профільного департаменту КИївської ОДА у 2020 році. Площа, яку самопроголошений селищний голова Сергій Даніш, який у 2008 році отримав ділянку у роздеребаненому Біличанському лісі, лобіює майже 3 000 га при тому, що згідно офіційній інформації, яка подавалася на сайті ВРУ, площа селища становить 87 га.

Таке суттєве розширення меж селища партійці “Нових обличчя” намагаються зробити за рахунок Біличанського лісу.

“Враховуючи вищенаведене, поданий на затвердження Проєкт, який розроблений ДП “НДПІ містобудування” у 2020 році не відповідає вимогам законів та прийнятих відповідно до них нормативно-правових актів”, – йдеться у офіційній відповіді на звернення до ОДА.

За цей документ, в якому, як твердить ОДА, є недоліки, і який має на меті захопити територію столичного лісу, з бюджету селища заплатили майже 400 тисяч гривень. 

Проплати здійснювалися навесні.

Нагадаємо, у 2016 році з бюджету вже віддали 111 тисяч за проєкт парку, який так і не був реалізований.

Дерибан Біличнанського лісу – це не єдине, що намагаються після захоплення влади проштовхнути партійці “Нових облич”. Одразу після 5 перевороту влади за ініціативи Сергія Даніша на ТОВ “Мастер-енерго” УЖКГ “Біличі” перерахувало майже 50% річного бюджету селища. Це те саме товариство, яке виморожувало селище кілька років поспіль і в якого Ольга Матюшина відсудила на користь громади котельні на Меблевій і Доківській.

Фото на кавер: стоп-кадр з передвиборчого ролику агітації за фігуранта антикорупційних розслідувань Володимира Карплюка

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539