Ексмеру Коцюбинського Матюшиній спалили машину

0

27 січня вночі згоріла машина ексмера селища Коцюбинське Ольги Матюшиної. Про це вона повідомила на своїй сторінці Facebook.

“Слідчо-оперативна група приходить без ліхтаря вночі. Позиція поліції: “Нормальним людям машини не палять.” Ганебно зловтішаються від підпалу, бо кажуть хороша машина була. Кажуть, що розслідувати нічого не будуть, бо коли Матюшина була мером квартир їм не давала. Одна ремарка – у Матюшиної машина з’явилась до мерства і квартири за час мерства також не з’явилось. Батько вийшов, рукою махнув і сказав: “Ну, 5 років роботи “, – і пішов спати, бо зранку на роботу, а працює він важко і мені соромно перед ним”, – йдеться у дописах.

Згорів Opel Insignia 2010 року випуску, який, згідно з інформацією в декларації, є власністю батька колишньої селищної голови. На цій машині останні кілька років постійно користувалася Матюшина.

“Громада Приірпіння” телефонувала в поліцію Ірпеня там повідомили, що наразі займаються розслідуванням цієї справи.

Нагадаємо, Ольгу Матюшину 2015 року громада селища Коцюбинське обрала селищною головою. У селищній раді у неї тоді не було підтримки більшості. Двома третинами її кілька разів депутатський корпус, який підтримував дерибан Біличанського лісу, усував із посади, але через суд її на посаді поновлювали до 2018 року. Після останнього перевороту 2018 року суд відмовив у поновленні законно обраній селищній голові і вона наголосила, що звертатиметься до Європейського суду з прав людини.

На виборах 2020 року вона балотувалася від партії УДАР на місцевих виборах. Під час кампанії кандидату від партії УДАР потрощили скло машини. Довіреній особі УДАРу в ТВК кілька разів різали шини, а членів ТВК від “Голосу” блокували машиною, коли вони прямували спостерігати за тим, як друкуються бюлетені. Кілька років тому машину спалили ще одній мешканці селища Коцюбинське, яка на той час працювала в раді під головуванням Матюшиної й займалася тим, щоб демонополізувати ринок теплопостачання – протидіяла монополісту ТОВ “Мастер-Енерго”, який виморожував коцюбинчан.

Жодну з вищенаведених справ поліція так і не змогла розкрити і притягнути винних до відповідальності. У справі щодо побиття колишньої голови ТВК Людмили Демченка, де громада сама затримала нападника, боксера, який прийшов бити літню жінку, випустили з СІЗО. Все списали на побутовий конфлікт. Правоохоронці в суді не змогли довести, що нападник прийшов на замовлення до Демченко саме як до голови територіальної виборчої комісії.

Матюшина на виборах селищного голови 2020 року посіла друге місце. Як очільниця списку партії УДАР могла б отримати мандат депутата Коцюбинської селищної ради, але вийшла з політики.

Після виборів писала звернення в поліцію щодо зловживання службовим становищем чиновників Коцюбинської селищної ради. Поліція повідомила, що такі питання підпадають під дії Цивільного процесуального кодексу і вирішуються за згодою сторін.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539