Коцюбинське і Ірпінь: грошей нема – давайте “брататися”

0

Ірпінь та Коцюбинське зроблять “містами-побратимами”. Цей політичний крок мають зробити на найближчій сесії в Ірпені.

Відповідний проєкт рішення вже розробили з благословення “Слуги народу” Сергія Даніша, який очолив Коцюбинську селищну раду.

У проєкті рішення це звучить як “укладання Угоди про співробітництво і партнерство між містом Ірпенем і смт. Коцюбинське (бідні, не знають, що крапка не ставиться після смт – прим. авт.)…” 

Рішення відсилає на додаток. А що ж у додатку і хто підписант? Сергій Даніш і мер Ірпеня Олександр Маркушин.

А тепер вчитайтеся добре в те, що написано МЕШКАНЦІ Коцюбинського і Ірпеня на знак дружби і доброї волі погоджуються співпрацювати….

А мешканців хтось питав?

Так ми стаємо без нашої волі містами-побартимами. А про те, щоб медичніф та освітні послуги брати в міста Києва, яке нам іх і так вимушене давати, Даніш навіть не подумав. Звісно, нам всім дуже зручно їздити в Ірпінь. Всі просто на електричках щоранку туди везуть дітей у школи і садки. І лише там всі працюють.

Все це робиться для того, щоб у перспективи Ірпінська ОТГ поглинула “спроможну” Коцюбинську, яка навіть послуг соцзахисту не може надати і тому з бюджету Коцюбинського ми платимо соцзахисту Ірпеня на зарплати понад 650 000. І, звісно, податки з цих ЗП осідають в бюджеті Ірпеня. 

Дружба-дружбою, а за все треба платити Ірпеню. І вони з нас заберуть все до копійки, а самостійністю в нас і не пахне. Бюджет злиденний. Його ні на освіту, ні на медицину не вистачає. І це факт, який Даніш своїм підписом з Ірпенем визнає беззаперечно. 

Авторка: Наталія Коломієць, голова фракції “Голос”

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539