Правий сектор повернув машину Януковича у МВС

0

Машини з автопарку Януковича журналісти знайшли у сотника Майдану. ВІДЕОПредставник “Правого сектора” Роман Хмара передав ключі від автівки Chevrolet Explorer Express з автопарку колишнього Президента України Віктора Януковича начальнику Державтоінспекції України Анатолію Сіренку.

“Міністерство внутрішніх справ позитивно розцінює цей вчинок “Правого сектора” та вважає це першим кроком до дотримання принципів законності та співробітництва”, — наголошує Анатолій Сіренко.


Нагадаємо: на похорон Сашка Білого “Правий сектор” приїхав на машинах сина Януковича, які після втечі президента з країни знайшли на складах одіозного депутата Гостомельської ради Юрія Прилипка.

Місцеві журналісти у Рівному впізнали одну з автівок — тюнінгований GMC Savana, яким привезли лідера “Правого сектора” Дмитра Яроша.

Саме завдяки місцевим журналістам Рівнинщини і вдалося простежити далі долю VIP-кортежу.

Така автівка коштує понад мільйон гривень.

На своїй сторінці у соціальній мережі “Правий сектор” підтвердив, що це справді були машини з кортежу:

“Даруйте, а ПС у революційний час мав КУПУВАТИ машини? Це по-перше. По-друге, везти Яроша у неброньованому авто — це злочин недбальства. Якось не дуже хочеться найближчим часом бути і на його похоронах…”

Яроша, котрий подав документи, щоб стати кандидатом у президенти, під час приїзду до Рівного та поховання Сашка Білого у Рівному посилено охороняли, зазначає місцеве Інтернет-видання “ЧаРівне” .

Наприкінці лютого активісти з Гостомеля викрили автопарк Януковича на складах Прилипка.

Після цього автівки пообіцяв доправити у Межигір’я Артур Попоян, який представився помічником в.о. міністра внутрішніх справ.

Arut

 

Згодом частина автівок опинилась на Майдані, де невідомий розбив фару одній із машин.

Далі ще кілька знайшли поблизу гаражного кооперативу Жулян, на них залишились сліди від куль. У МВС пообіцяли розслідувати факт зникнення авто з Межигір’я.

Згодом частину машин, зокрема й “Бентлі”, було виявлено в сотні, яку очолює сотник Анатолій на прізвисько Ведмідь.

Гостомельські активісти, які знайшли автопарк Януковича, були одностайні в тому, що машини треба негайно продавати з аукціону.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539