Машини Януковича викрали, вони потрапили під обстріл

2

3Кілька машин класу люкс, які знайшли на складах депутата Ірпінської ради від Партії регіонів, переховують у гаражному кооперативі в Жулянах.

“В однієї машини — мерседес седан — вибите скло, уся задня частина зрешечена кулями, відкручена торпеда. Може, щось шукали”, — розповідає з місця подій жінка, яка бачила машини на власні очі.

З Гостомеля машини забирав дехто Арут Папоян, який представився журналістам помічником в.о. міністра МВС.

Саме він пообіцяв, що зі складу машини потраплять прямо в Межигір’я. На фото Арут Попоян сидить у центрі.

Arut

Натомість автівки згодом чомусь з’явились на Майдані. Там невідомий розтрощив битою фару автівки Януковича.

Після виставки на Майдані автівки пропали з поля зору журналістів.

Дві з них несподівано знайшлися у середу, 26 лютого, у гаражному кооперативі Жулян, а ще чотири, кажуть, відігнали в гаражі на Севастопольській площі.

Помічник Авакова телефоном стверджує, що машини були доставлені в Межигір’я, а далі він їхньою долею не опікувався.

“Нашим завданням було довезти до Межигір’я. Про те, що твориться в Межигір’ї — я нічого не знаю. Там було багато людей, які фотографувалися на тлі цих машин. Коменданти там мінялися вже тричі — вони не можуть між собою домовитись”, — розповідає Папоян.

“Сьогодні приїхав Михайло з бійцями. сказав, що він буде охороняти Межигір’я. Говорить, що його прислав Парубій. Зараз розбираємось”, — додає Папоян.

Як виявилось, сьогодні охорона змінила пріорітети. Більше охороняють, за словами Апояна, не майно, а людей:

“Ми сьогодні вирішили охороняти більше не об’єкти, а людей, яким загрожує небезпека: депутатів, правоохоронців, їхні сім’ї. А цінності… Ну, все одно, тим людям, які їх взяли, вони не потрібні — вони їх будуть продавати. Ми їх знайдемо, цих мародерів, коли все заспокоїться”, — додає Апоян.

У міністерстві спершу запевнили — машини таки в Межигір’ї. Цю інформацію перед тим, як відповідати журналістам, начебто перевіряли.

Але джерела редакції в самообороні, що охороняють обійстя Януковича, підтвердили наявність лише 6 машин. Тож довелось повторно з’ясовувати ситуацію в МВС.

У міністерстві нарешті з’ясували ситуацію і пояснили редакції Сайту громади Приірпіння, що вже чекають на заяву від Арута Апояна з поясненнями, як усе відбувалось. Апоян, як виявилосяь, не є офіційним помічником Арсена Авакова.

“Він — помічник від громади. Ми можемо реагувати лише після заяви до правоохоронних органів, оскільки офійійно ці машини в розшуку не перебувають. Тому ми чекаємо на заяву пана Апояна. Ці машини не мають номерів. Вони зареєстровані не на фізичну особу, а на юридичні компанію”, — пояснили у прес-службі відомства.

Якщо в Межигiр’ї самооборона каже про наявність 6 машин, у Жулянах є дві, й у гаражі в Києві виявили 4, то бракує ще однієї. Оскільки саме 13 машин вивезли з павільйонів в Гостомелі.

2 коментарі

  1. Анонимус 27 Лютого 2014 at 15:27

    Убив дракона рыцарь сам стал драконом! В данном случае имущество дракона растягивают падальщики, которые драконами никогда не станут!

    95.134.182.1**

  2. ГОСТОМЕЛь 2 Березня 2014 at 11:20

    Люди, що робиться!?
    Ще не почалося віче, а унсовці в масках на чолі з Марчуком викрадають людей!!
    Силою забрали із дому Сергія Чемериса!!
    Хто буде наступним?!

    Що за безпрєдєл прикривають ім’ям Євромайдана і Народу??

    Час об’єднатися і постояти за себе!!

    195.211.141.**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539