Випускний в дитсадку “Ластівка”: п’яний дебош від Сич та Рахімової

4

Урочисте святкування такої важливої події як випускний в групі “Соняшник” ДНЗ№ 18 “Ластівка” мало не зірвали через свавілля завідуючки Тетяни Рахімової.

Вихователька випускної групи “Соняшник ” Альона Андрюшина розповіла “Громаді Приірпіння”  із сльозами на очах, що напередодні урочистої події вона разом з колегами цілий день прикрашали актовий зал кульками та аплікаціями, радились з художником, а батьки на проханням завідуючки навіть придбали банер за 2000 грн:

“В той же день до садочку в гості завітала колишня очільниця сусіднього садочку Людмила Сич. Вона разом з методисткою Тетяною Семенюк та завідуючкою Тетяною Рахімовою пообідали, вживали також алкогольні напої. Сич перебрала більше за інших і почала втручатись в підготування до випуску. Вихователі чемно попросили її не втручатись, все підготували і приблизно о пів шостій розійшлись по домівках”.

“Наступного ранку коли я прийшла в садочок і вихователькі пошепки порадили мені негайно подивитись на те, що трапилось в актовій залі. Коли я відкрила двері актової зали, то побачила, що всі кульки обідрані, аплікації валяються на підлозі, стільчики розкидані по кімнаті начебто їх хтось жбурляв. До урочистого свята лишалось менше двох годин. Вихователька з чергової групи мені розповіла, що напередодні ввечері коли я з дівчатами пішла додому, пані Рахімова разом Сич та Семенюк лишились в садочку, випили ще, після чого пішли до актової зали і пообдирали всі кульки та аплікації, Сич жбурляла стільчики просто ногами,” – переказує, що відбувалося у садочку шокована вихователька Андрюшина.

Варто зазначити, що про схильність до спиртного пані Сич писали коментатори-читачі “Громади Приірпіння”.

Безымянный

Андрюшина стверджує, що вона пішла особисто до Рахімової, аби з’ясувати, що сталось у прикрашеному залі:

“Вона з посмішкою відповіла, що то просто ми погано прикріпили все і воно само повідвалювалось. Після того як я тут же телефоном поскаржилась в Ірпінський відділок освіти і повідомила, що урочисте свято прийдеться відтермінувати, Рахімова негайно скликала всіх працівників садочку, які мали швидко все привести в порядок. Про ніякі вибачення і мови не йшло. Ввечері мені зателефонували і передали, що Сич обіцяла “мене урити” за те, що мала необережність відстоювати власну честь та гідність “.

“Така зухвала поведінка для пані Рахімової є звичною. Вона завжди собі дозволяла жбурляти речі працівників зі столу, якщо вони лежали, на думку завідуючки, не до її смаку. З одіозною Сич Рахімова особливо зблизилась коли ДНЗ№24, який раніше очолювала Сич, перевіряла прокуратура. Тетяна Рахімова блискавично реагувала на події в сусідньому садку і приводила в порядок свою документацію, засиджуючись на роботі до пізньої ночі, знищуючи і перероблюючи всі невідповідні документи” – розповідає вихователька Андрюшина.

Зневажлива поведінка завідуючки до вихователів, вживання алкогольних напоїв та присутність посторонніх осіб напідпитку в дитячому закладі є неприпустимими.

Страх пані Рахімової перед прокуратурою, напевно, можна пояснити невідповідністю доходів та рівнем життя. Ми вирішили дослідити, як проводить вільний час завідувачка дитсадка.

Вартість мандрівок ну не як не відповідає її скромній зарплаті. Своїми світлинами вона хизується на своїй сторінці в однокласниках.

Ось фото на квадрациклах у пустелі.

Безымянный

А ось Ізраїль – стіна плачу.

Безымянный

Німеччина, Мюнхен. Фото біля “грошового фонтану”. Мабуть, він і приніс завідувачці дитсадка стільки коштів на поїздки за кордон.

Безымянный

Ось це вже Чехія.

Безымянный

А це – Париж.

Безымянный

Австрія. Палац королеви Сісі.

Безымянный

Ось ця світлина з Голандії. З напису до неї можна зробити висновок, що завідуючка не вміє грамотно писати.

Безымянный

А ось і Берлін – Бранденбурзькі ворота.

image (5)

Замок Де Хаар, Нідерланди.

Безымянный

А на цій світлині завчідувачка СЕЛИЩНОГО дитсадка пані Рахімова хизується тим, що з подругою куштують каву в НАЙКРУТІШОМУ магазині Італії.

Безымянный

А ось світлина з подружкою прямо з Венеції.

Безымянный

Читачі сайту Громади Приірпіння обговорювали діяльність пані Рахімової. І ось які відгуки лишали:

Безымянный

Варто зазначити, що коли кілька років тому депутатка та журналістка Ірина Федорів пропонувала створити он-лайн чергу для повної прозорості, директорки дитсадків не пристали на таку пропозицію.

А ось і результати опитування читачів “Громади Приірпіння”, як їм вдається влштувати дітей у дитсадки, завідувачки яких мають немалі кошти на відпочинок. більшість або дає “благодійні внески”, які батьки не котролюють, або в них просили хабар.

Попри скарги депутатки Ірини Федорів за 4,5 роки освітня комісія так і не засідала жодного разу і навіть питання щодо подовження роботи дитсадка та харчування батьки самі виновили на розгляд депутатів.

Кошти на недешевий відпочинок має і родина Садовських. Племінниця селищного голови Коцюбинського Вадима Садовського об’їздила понад 10 країн світу і їй та її рідним дядько-селищний голова надав право приватизувати гуртожиток, де могли б жити сім’ї військовослужбовців та переселенці.

samooborona

Варто також нагадати, що депутати Ірпінської ради, зокрема прогульник Валерій Пєший, який працював в держструктурі – Держкомземі, теж витрачають немалі кошти на відпочинок і беруть участь у дерибані Біличанського лісу.

Такий рівень керівництва у селищни, міських радах та комунальних дитсадках є непринятним.

Громада має право восени на виборах визначитись, чи влаштовує її керівництво Ірпеня, яке покриває разом із селищним головою Коцюбинського таку корупповану освітню мережу без прозорих черг і з поборами, які дозволяють за наші “багодійні” кошти так жити, відпочивати й хизуватись своїм рівнем життя перед тими, хто здає гроші на розвиток дитсадків, забираючи чи не останнє в себе і в своїх дітей.

matushynaАвторка: Ольга Матюшина, мешканка Коцюбинського

 

4 коментарі

  1. Анатолій 30 Квітня 2015 at 00:05

    Дуже шкода, що Ольга Матюшина, у своїй статті використовує думку тільки однієї виховательки – Альони Андрюшиної, яка не є гарним вихователем. В цьому ми переконались коли вона виховувала нашу дитину в цьому дитсадку.

    Я вважаю, що, перед тим як писати цю статтю, потрібно було провести дослідження: яка санітарія в садочку, яка кухня, які меблі, які ремонти в приміщеннях і ставлення усіх батьків до завідуючої.

    Впевнений, що тоді-б ваша думка змінилась в кращу сторону.

    • bottichelli 30 Квітня 2015 at 13:18

      За чиї гроші, Толічка?

  2. Анатолій 8 Травня 2015 at 21:11

    Я згоден, що з п’янством треба боротись. Давайте ще звернем увагу на школу №18. Там теж п’ють.

  3. Наталия 17 Листопада 2015 at 10:48

    Андрюшина тоже не чиста на руку!!! она очень завистливая и жадная воспитательница!! Алена Андрюшина просто метит на место Рахимовой, чтобы теплое и денежное место прибрать к своим загребущим жирным лапам, не так ли, Алёночка? мы и про твои поборы хорошо знаем 🙂

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539