У бійця АТО забирає квартиру екс-заступник міноборони

0

Підполковник Олександр Багатіков зараз у зоні АТО. Його мобілізували і він пішов на фронт.

Поки він воює за Україну, його молоду дружину з квартири хоче виселити екс-заступник Міноборони В`ячеслав Кредісов. Суд призначили на цю середу (10:00). Це остання інстанція.

На цю квартиру сім’я Багатікова збирала гроші 8 років.

“Зараз АТОвці стоять у чергах на ділянки чи квартири просять. Ми самі купили, збирали копійка до копійки, батьки допомагали, родичі. Продали своє майно. І тут через суд хочуть забрати квартиру,” – бідкається дружина АТОвця.

І таких ще 20 родин, які придбали житло поблизу столиці у ЖК “Коцюбинське”.  Політик, який донедавна фігурував на сайті ВРУ як помічник нардепа БПП, не шкодує ні АТОвців, ні пенсіонерів, ні вагітних.

Журналісти програми “Гроші” допитувалися в Кредісова, чого той роками судиться з людьми, які придбали нерухомість своїм коштом.

ЖК “Коцюбинське” звели на землях Міноборони. Колишній чиновник тепер претендує на кілька десятків квартир. Чому квартири дістаються чиновнику, а не армійцям Кредісов пояснює доволі своєрідно:

“Землі – це не пірожок продати! Це довгий період часу. Просто колити сидиш на посаді ти знаєш людей, з якими ти спілкуєшся. Після того, як я пішов з посади, я знав великих забудовників…”

Згодом у справі з’явилась офшорна структура “Мьолі Інвест”. Одна з керівниць цієї компанії також значилася керівником організації “Нова формація”, яку заснував Кредісов. Це встановив Печерський суд Києва.

Але після публікації на “Громаді Приірпіння”  та сюжету програми “Гроші” прізвище Кредісова зникло з сайту ВРУ.   Цей статус дуже допомагав Кредісову судитися.

Доходило навіть до того, що майбутню маму – Олену Негай вже виселяли з квартири.

Всі квартири забирали у нас навіть рішенням  Івано-Франківського суду. Саме тут Кредісов балотувався в нардепи і, ймовірно, має вплив.

Тут скасовували держреєстрацію на майно. До суду власників та інвесторів не запрошували.

Зате викликали офіційною повісткою на судові засідання і допити 4 річну Дарину, на яку ми записали квартиру. Викликали без батьків і психолога.

Але Кредісов може забрати не тільки кілька десятків квартир. Тепер він тероризує весь ЖК “Коцюбинський”.

Минулого тижня Кредісов на своїй прес-конференції  заявив що буде відміняти сертифікат відповідності на перший будинок в комплексі. Це видно на 20 хвилині відео.

І, з його слів, про це його просили самі інвестори. Це автоматично ставить під загрозу право власності ще 400 осіб.

Розлючені інвестори ЖК “Коцюбинський” були ладні розірвати на шматки адвоката Кредісова.

Прийходьте у Вищий спеціалізований суд України 27 травня о 10 годині. Тут всі ми вимагатимемо справедливості!

tulubАвторка: Наталія Толуб, журналіст та волонтер

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539