Коцюбинчани, всі на сесію в селищну раду 4 червня!!!

5

Депутати Коцюбинської селищної ради потай від громади приєднали селище до Ірпеня. Про сесію не знала не лише члени територіальної громади. Опозиційну депутатку Ірину Федорів теж не проінформували як депутата, оскільки розуміли, що про це одразу ж дізнається громада.

На попередній сесії у квітні члени територіальної громади були на сесії, повідомили свою позицію про те, що вони виступають за приєднання до Києва і в селищну раду ми надали відповідні підписи, які збираємо і по сьогодні.

Що буде, якщо нас приєднають до Ірпеня, я детально виписувала у своїй попередній колонці. 

Те, що такі важливі рішення приймаються без відома депутатів – це зрада своєї громади. І найбільш цинічно ця зрада виглядає не з боку нардепів, які відірвані від своїх виборців, а з боку наших односельців, які живуть з нами в одному будинку, працюють поруч і при цьому наважуються дивитися нам щодня у вічі. Саме їх ми 4,5 роки тому уповноважили представляти наші інтереси.

І найцинічніше те, що 28 квітня, виявляється, виконком приняв рішення провести до 20 травня (до дня проведення сесії, про яку нас теж не проінформували!!!) громадські обговорення. Про це рішення не знають навіть провладні депутати, які 20 травня були на сесії!

vykonkom

 

 

А знаєте, коли розмістили на псевдоофіційному сайті рішення виконкому??? У день, до якого мали б провести так зване громадське обговорення, а точніше а день сесії, коли здали наш інтерес!

sajt

 

Ото поговорили з депутатами! Це ж був “глас громади”!

На таке свавілля миттєво відреагували наші фронтовики, зокрема Олексій Кузьменко, який виходив з Дебальцево і зараз перебуває в АТО. Він обіцяє, що АТОвці навідаються до кожного депутата на каву. Першим у списку буде – екс-регіонал Вадим Садовський.

Безымянный

Тепер треба не лише іти на сесію 4 червня, але й можна поспамити громаді електронну скриньку kocubynske@ukr.net.  

Окрім цього на сесію 4 червня знову виносять питання отця-депутата Миколи Ільницького, який хоче доприватизувати частину дитсадка. У цьому питанні більшість депутатів також здала громаду. Вирішальний голос був у селищного голови регіонала Вадима Садовського.

Тому бути на сесії 4 червня о 13:30 для всіх хто може прийти і повідомити інших – обов’язково. За 4,5 роки каденції, коли депутати не звітували публічно перед виборцями варто запитати, якого розвитку досягло селище? І вимагати звіту за кожен рік роботи.

Чому майже всі депутати одноголосно здали наш інтерес і дозволили “Атланту” будувати багатоповерхівки без інвестування у розвиток інфраструктури?

Коцюбинчани, зокрема медики вже знають, що секретар ради екс-регіонал Олександр Ковтач переїхав з селища. А головний ініціатор дерибану і всіх забудов – Владислав Євстифєєв – взагалі ніколи в селищі не жив. Саме тому їх не цікавить, як щодня коцюбинчани добиратимуться на роботу, везтимуть дітей в дитсадки, коли кілька тисяч машин з “Атланту” зранку утворять на виїзді тисняви.

Ковтач на сесії якось цинічно разом із депутатом Сергієм Черніковим сказав, що працювати коцюбинчани мають у селищі, аби платити в бюджет податки, а не просто водити дітей у селищні дитсадки, а працювати у Києві.

Може, нагадати владі, як вона нищить в селищі робочі місця і підприємців? Про це писав Ігор Домбровський.

То може влада 4 червня заразом розповість громаді, скільки робочих місць створено у селищі? Може, розкаже, чому нас перетворює в Троєщину і промзону переводить під багатоповерхову забудову, замість того, щоб розвивати на промзоні виробництво і наповнювати бюджет?

А може розкажуть, чого дозволили перевізнику-монополісту в односторонньому порядку підняти ціни на проїзд? Чому транспортна комісія не пише в антимонопольний комітет звернень?

І саме тому нам доводиться воювати і за оновлення автопарку, і за контроль цін монополістів?

Фото0414

Це вже не кажучи про те, що ми маємо самі добиватися з боєм того, щоб роботу дитсадків подовжили до 19:00, покращили харчування, яке закуповувалось за корупційними схемами.

Селищного голову не хвилює навіть те, що освітня комісія попри скарги депутатки Федорів не засідає впродовж всієї каденції.

Нагадаю, ці депутати так справно і спритно організовували громадські слухання перед виборами 2010 року, щоб подерибанити ліс.

Вони так справно організовували поїздки під облраду, де Ковтач пафосно походжав під час АТО в офіцерській формі, які організовували поїздку катером, наперед святкуючи перемогу в дерибані лісу, зібралися потай від громади і вирішили нас приєднати до Ірпеня. А ми дізнаємося пост-фактум, що у нас і сесія була, і громадські обговорення! Чудо!

Багато хто телефонував і питав, які наші подальші дії і як вплинути на раду.

Нехай депутати не забувають, що ми їх обрали. І за кілька місяців вибори. Більшість ради розуміє, що їх не переоберуть і тому йде на компроміс із владою Ірпеня, яка, як відомо, за рахунок земель збагатилась і має тепер в регіоні неабиякий вплив. Ще б пак міський голова ЧЕСНО заробив 67 квартир.

Давайте вдамо, що ми всі в це щиро віримо! Все ЧЕСНО! І приєднали нас до Ірпеня ЧЕСНІШЕ не буває!

І от що знаково, як Ірпінь не нарікає на приєднання Коцюбинського до Києва, а “Нові обличчя”, які очолює міський голова Володимир Карплюк, чомусь заклеїли десь зо 100 бордів не в Приірпінні, а в столиці!

Але і Коцюбинське поліграфією не обділили. Селище заклеїли ось такими листівками.

photo

Почнемо з того, що є факти, які не відповідають дійсності. Хоча б той факт, що Ірина Федорів нібито є журналістом телеканалу СТБ. Федорів звільнилася ще в січні. І згодом приєдналась до Громадського руху ЧЕСНО, який моніторить діяльність влади.

“З Януковичем фото – маніпуляція. Працівники телеканалу за своїм фахом зустрічається з політиками. Таких фотографій можна знайти безліч у будь-якого журналіста, який працює на загальнонаціональному телеканалі. Федорів – єдина депутатка з Коцюбинського, яка після розгону студентів зробила публічну заяву і засудила розгін майдану,” – говорить Ігор Домбровський, голова ГО “Самозахист” та учасник АТО.

“А от що, якщо Федорів дійсно працює на когось з грошовитих Київських забудовників (фірма, на яку нібито працює Федорів, чомусь в листівці не називаться)? Де ж дорога поліграфія від тих, хто нібито так бореться за Коцюбинське? Нема. І навіть комунальну газету “Хрещатик”, яку могли б з Києва “зацікавлені політики-забудовники” покидати нам у скриньки з віповідними матеріалами – не кинули. Тому всі, кому не байдужа селища, приходьте 4 червня у раду. Ми всі повинні там бути,” – додає Домбровський.

І от я подумала, пошукаю, може є фото депутата Федорів з Петром Мельником? І не помилилась – є таке. І там і Садовський стоїть, і Ільницький. Для “фахівців” чорного піару – можете настпуного разу використати. Я вже уявляю, що Ви напишете… “Федорів агітує за Петра Мельника.”

Безымянный

А насправді це була єдина депутатка, яка попередила дітей і батьків про те, що в озері, яке для піару відкривав Мельник, купатися не можна.  Низька культура політтехнологів видна неозброєним оком. Ви хочете ошукати не місто-мільйонник, а селище, де всі все про всіх знають.

Тому повернімося до грошових мішків, які нібито стоять за тим, що сама громада сказала у 2013 році.

Я нагадаю вкотре, громада вже висловилась в соцопитуванні. Я сподіваюсь, Володимир Карплюк з цим опитуванням знайомий? 

Якщо ж так погано там, де опалення дешевше, де є комунальний транспорт, де за 5 км від Коцюбинського є дитсадки і школи, то чого ж Ви там реакламуєтесь, пане Карплюк? Навіщо Вам здався той Київ?

Там ж так погано! Сидіть в Ірпені!

Приєднання Коцюбинського до Ірпеня – це не децентралізація, а ЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ. І на Київщині мешканці сусідніх пунктів вже вистувають проти, бо розуміють, що цей процес – це спроба чергового дерибану, яка лише зменшить контроль громади і дасть знову комусь шанс заробити ще 67 квартир!

Не даремно Володимир Карплюк разом із Євстифєєвим встановлювали нам у лісі паркан для зведення багатоповерхівок. Паркани Ірпінського забудовника – бачили. Київських, про яких йдеться в листівці, не бачили.

Ось протест “щасливих” мешканців Ірпеня. Це вони тиждень тому зносять паркан забудовнику, який в Ірпені вирубує їхню зелену зону. Ірпіні чекали на Карплюка. Той не приїхав.

parkan

До Коцюбинського ще далі. Як такий міський голова нас чутиме? Ми маємо сідати на електрички і їхати електричками в Ірпінську раду, щоб протестувати?

Статус нацпарку, який вибороли активісти, блокує будь-яку роздачу землі, яле той, хто має грубі гроші і на борди, і на поліграфію, а головне ділянки в лісі, не втрачає надії.

З таким “об’єднанням” громад воюють в усіх областях.

На відео представник селищ і сіл говорить, що громада самостійна може бути від 3 тисяч. В Коцюбинському – 15 тисяч населення. Коли заселиться Атлант – буде всі 25.

Хто не байдужий до того, як він житиме далі в селищі, приходьте на 13:30, 4 червня в селищну раду. Записуйтесь на виступ і маєте повне право висловитися. Можете також писати листи на kocubynske@ukr.net, зазначивши своє прізвище, ім’я, адресу і написавши владі свої пропозиції щодо “децентралізації”.

matushynaАвторка: Ольга Матюшина, мешканка Коцюбинського

 

 

 

5 коментарів

  1. vasija 29 Травня 2015 at 16:28

    ПОДСКАЖИТЕ,ГДЕ СОСТОИТСЯ СЕССИЯ И ПУСТЯТ ЛИ МЕСТНЫХ ЖИТЕЛЕЙ НА СЛУШАНИЯ?

  2. Анатолий 29 Травня 2015 at 23:20

    Всі на сесію!!!
    Початок проведення пленарного засідання о 14 годині 04 червня 2015 року в актовому залі Коцюбинської селищної ради.

    Беріть з собою сусідів і друзів!!!

  3. Анатолий 29 Травня 2015 at 23:30

    Хто не байдужий до того, як він житиме далі в селищі, приходьте на 13:30, 4 червня в селищну раду. Записуйтесь на виступ і маєте повне право висловитися. Можете також писати листи на kocubynske@ukr.net, зазначивши своє прізвище, ім’я, адресу і написавши владі свої пропозиції щодо “децентралізації”.

  4. Володимир 1 Червня 2015 at 12:22

    Зараз вирішується питання приєднання громади селища до Ірпеня чи до Києва! Давайте спробуємо розібратись, що для нас краще? Потрібні чисті аргументи. По- перше, чи можемо ми залишитися самостійним населеним пунктом? Скільки будемо мати представників в Ірпені, а скільки в Києві? Які будуть тарифи при Києві, де викладки київських спеціалістів? А також незалежних спеціалістів і чи вони є?

    • Володимир 3 Червня 2015 at 02:01

      Незрозуміло? Де аргументи? Або ніхто статтю не читає і всім байдуже, або нема бажаючих до Києва? Доречі, кажуть, як що до Києва, то до Оболонського району? Зовсім близько, і пряме сполучення! Хіба, що метрополітеном? Де відповіді??? Питань багато!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539