Рестораторка Січкар стала радницею екс-регіонала Федорука

0

У соціальній мережі Facebook вихідними з’явилося відео, на якому міський голова Бучі екс-“регіонал” Анатолій Федорук рухається в голові колони велосипедистів на сігвеї.

Записали це відео бучанці, які випадково стали свідками велопробігу на вулиці Енергетиків і одразу дали оцінку діям дерибанника Федорука:

“Піар Федорука”, – говорить один з перехожих бучанців.

Звісно, за кілька місяців вибори, а за часів управління Бучею ліс перетворився на папері на “кущі” й був відданий під забудову тому ж таки клану Федорука та його родичам.

Невдовзі після появи відео в цій же соцмережі на сторінці рестораторки Маргарити Січкар, екс-дружина футболіста Владислава Ващука зізналась, що брала участь у цьому дійстві.

Виявляється, рестораторка Січкар почала виконувати мало не роль прес-секретарки Федорука: запросила в Бучу своїх друзів-бізнесменів, які чудово відпочили проїхавшись містом разом з мером.

sichkar

Січкар запрошує в Бучу знайомих інвесторів і гарантує регулярні прогулянки з мером. А також розповідає, що говорила з мером про школи майбутнього.

Ця позитивна і емоційна розповідь жінки, що не мешкає в Бучі, не може не викликати посмішки у нас, місцевих. Адже, знаючи про те, що наш мер та його команда однодумців з Бучанської ради відмовилися від будівництва школи ТОВ “Київміськбуд” та обміняли її на квартири в новобудові, розмови з мером про школи інакше як цинізм не сприймаються.

Вже три бучанські школи з нового навчального року навчатимуть дітей у дві зміни. Це не вперше, коли перед виборами Федорук зі своїми горе-піарниками використовує “авторитетну” особистість.

Рік тому ми всі дізналися,  що за екс-регіонала Федорука агітує не абихто, а Олександр Пономарьов.

Тепер співака, як бачимо, не видно у Бучі й не чути. Про те, що він був довіреною особою Федорука на виборах нагадує хіба що сайт ЦВК.

За період управління Бучею Федоруком-забудовником не було збудовано жодної школи! Натомість багатоповерхові будинки, збудовані фірмою ТОВ “Будрегіонінвест”, яку ЗМІ пов’язують з його дружиною,  ростуть як гриби після дощу. За рахунок цього в місті стрімко збільшується кількість населення, в тому числі й дітей.

Ми, звісно, дуже раді бачити нашого мера в доброму здоров’ї, бо ще на минулому тижні він був на милицях, а в раді взагалі казали, що він лежить у лікарні, але щоб з лікарні і одразу на сігвей, це треба постаратися! 

fedor

Можливо дійсно “грядуть” великі інвестиції в Бучу, а може праві прості бучанці – черговий піар перед виборами, як це було з пономарьовим?

Напередодні виборів до ВРУ мало не зав’язалася дружба Федорука та співачки Наталії Могилевської, відомої підтримкою курсу Партії Регіонів та вже крилатого вислову “Я нє сука і нє криса”…

Остання навіть отримала від Федорука земельні ділянки в лісовій зоні Бучі, неподалік маєтку Штамма.

Та й Могилевська десь ділася. Зате з’явилась нова селеберті – Січкар!

Що ще можна зробити за 3 місяці до виборів людині, яка стрімко втрачає свій рейтинг, але ще не все додерибанила в Бучі і хоче бути мером? Знову привертати до себе увагу за рахунок публічних осіб.

Січкар  повідомила, що вже 13 років живе в Гостомелі, де гомада виступила проти приєднання до Бучі чи Ірпеня, і за цей час селище, не розвивалося, а ось Буча розвивається стрімко і Січкар, за її словами, може допомагати екср-регіоналу в якості його радника.

sichkar

Навіть опублікувала селфі з Федоруком.

selfi

У вівторок стало відомо, що статус радниці Січкар таки отримала.

Без імені

Шкода, що за 13 років Січкар, яка має ресурс і зв’язки, інвесторів не спромогалася розвинути рідний Гостомель! Що ж вона нарадить нашому меру?

Але якщо з Січкар покататися на велосипедах – це рейтингово, то до своєї громади діла нема! Федорука вже запрошував взяти участь у велозабігу бучанець Олесій Семененко.

semen

Але той проігнорував захід, обравши натомість організацію сусднього немішаєвського велотурніру, очевидно  з прицілом на об’єднання територіальних громад.

До слова, не так давно на сторінці Facebook “Буча є Буча”, яка належить голові бучанського осередку партії кума Федорука – “Нових облич” – Івану Лисенку,

Lysenkoз’явився віршик, де активісток на велосипедах називають “лісапєдним батальйоном” і радять варити бульйони вдома.

bat

Тобто прості бучанки на велосипедах – це щось постидне і місце жінкам – на кухні, а Січкар з мером – зразок? Це ще один доказ того, як питання гендреру сприймається цими політиками регіонального розливу. А пані Січкар  просто використовують. І цікаво, як пані Січкар, яка зібралася стати радником мера, ставиться до того, що її місце, як і всіх жінок, – на кухні?

Хочеться вірити, що і Січкар, і Пономарьова, і Могилевська, працювали для мера екс-регоінала Бучі, який курує роздачу пристоличної землі, на громадських засадах. Але чомусь у пані Могилевської вже є ділянка…

І як нам щойно повідомили депутати Гостомельської ради Січкар зверталася до них, аби отримати кілька гектарів землі для іпоцентру, але їй відмовили.

БезымянныйАвторка: Ірина Влащук, бучанка

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539