Регламентна комісія облради підтримала звернення Матюшиної

0

Облрада 9 березня звернулася до Прокуратури Київської області. У своєму зверненні орган місцевого самоврядування просить дати належну оцінку подіям у селищі Коцюбинське та притягнути до відповідальності винних осіб.

Звернення селищної голови Коцюбинського Ольги Матюшиної розглядали на засіданні регламентної комісії 19 лютого. Члени комісії погодили висновки та рекомендації:

“Підтримати звернення селищної голови Коцюбинської селищної ради Коцюбинської області Ольги Матюшиної  щодо перешкоджання роботи селищного голови Коцюбинської селищної ради Київської області та визнати недопустимим факт перешкоджання роботи голови Коцюбинської селищної ради.

Звернутися до Прокуратури Київської області з вимогою провести повну і ретельну перевірку фактів озвучених під час засідання комісії на предмет виявлення ознак кримінального правопорушення з приводу перешкоджання роботи Голови Коцюбинської селищної ради Київської області, а саме щодо самоуправства, службового підроблення та нелегітимної позачергової сесії Коцюбинської селищної ради, скликаної секретарем ради 12.01.2016 року на 14:00 хв. За результатами перевірки проінформувати постійну комісію у встановлений законом термін.”

Без імені

Регламентна комісія не надала ще висновків щодо 4 псевдосесії, нумерацію якій попри розпорядження голови самовільно присвоїв депутат Назарук і фізично усунув від головування Матюшину, заламавши їй руку, депутат Сергій Лагода зірвав з журналістки Ірини Федорів верхній одяг, напавши з-за спини, а депутат Ірпінської ради Олексій Олійник вдарив мешканця Ірпеня Євгена Мельничука в грудну клітину.

Без імені

Після того, як голова регламентної комісії Роман Титикало (“Самопоміч”) завершив засідання 19 лютого, він вирішив відвідати особисто й переконатися на власні очі в тому, що відбувається на засіданнях Коцюбинської селищної ради. За 6 годин депутати так і не проголосували за порядок денний. Своїми враженнями голова регламентної комісії поділився у соцмережі.

Безымянный

Третя спроба депутатів зібратися на сесійне засідання відбудеться 11 березня, цієї п’ятниці, о 18:00 в Будинку культури. 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539