Секретар Бучанської ради лишається під арештом

0

19 січня секретарю Бучанської ради Василю Олексюку судді Печерського суду продовжили домашній арешт майже на 2 місяці. Депутат повинен буде ночувати вдома до 17 березня.

Про це “Громаді Приірпіння” повідомили в Генеральній прокуратурі.

Олексюк, якого підозрюють у незаконному розпорядженні державним майном, повинен буде знаходитися вдома у вечірній та нічний час з 22-ї години вечора до 7-ї години ранку.

Нагадаємо, 18 січня Апеляційний суд м. Києва не задовольнив клопотання адвокатів Бучанського голови Анатолія Федорука й ухвалив йому міру запобіжного заходу домашній арешт у вечірній та нічний час до 20 лютого 2017-го року.

Як відомо, Федорука та секретаря Олексюка звинувачують у незаконному виділенні землі в межах земель державного лісового фонду, оформленні ділянок на підставних осіб з використанням службового становища. Федоруку та Олексюку присудили домашній арешт у вечірній та нічний час.

11 жовтня представниками Генеральної прокуратури чиновникам було повідомлено про підозру.

22 липня в маєтках Федорука, Карплюка та ще близько 30-ти осіб, причетних до махінацій з розкрадання державної власності, були проведені обшуки й вилучені дедятки документів, які вказують на причетність даних осіб до махінацій з землею.

НАБУ отримало доступ до документів Бучанської ради, які становлять комерційну таємницю. Детективи НАБУ підозрюють, що земля виводилася на “своїх” через схеми без аукціонів.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539