Гостомель: чому над дитмайданчиком працює кран?

1

Над головами дітей та молодих мам працює спецтехніка. Триває будівництво ЖК “Покровський”. На дитячому майданчику багато відвідувачів – переважно молоді батьки з дітьми.

“У нас головне, пафосно відкрити й побудувати сквер, а про безпеку людей ніхто не думає. Просто над головою по сто разів на день курсує будівельний кран. Це нормально? Ми кілька разів прийшли з дитиною на гойдалку, але більше не ходимо. В Гостомелі вже був випадок, коли будівельний кран упав на будинок культури “Чотири лева” й завалив стіну та дах. Хтось же має контролювати техніку безпеки, я так думаю..”, – розповідає “Громаді Приірпіння” гостомельчанка Юлія.

Нагадаємо, у лютому 2016-го року в Ірпені по вул. Мінеральній будівельний кран впав у приватний сектор. Внаслідок цього один чоловік загинув, двох ушпиталили з травмами різного ступеню важкості.

“Краще б вони побудували садочок, аніж цей малюсінький сквер.. Куди я через рік поведу свого сина? Питання відкрите.. Для тої кількості висоток, що вони тут ліплять, такий сквер – це смішно”, – додає Юлія.

Нагадаємо, селищний голова екс-регіонал Юрій Прилипко, якого судять за шахрайство, обіцяв одразу після виборів розпочати будівництво дитячого садочку. За півтора роки садочку так і нема.

Дитячий майданчик під назвою сквер “Покровський” нещодавно урочисто відкривали представники влади селища та забудовники.

Це дійство фільмували провладні ЗМІ. Прилипко перерізав стрічку разом із  головним меценатом скверу забудовником та гендиректором ЖК “Покровський” Василем Феєром, прихожанином протистантської Спасо-Преображенської церкви в Гостомелі.

До слова, забудовники Гостомеля, пастори та прихожани цієї церкви.

Феєр планує щільно забудувати невеликий шматок землі навколо сквера в Гостомелі.

У планах забудовника нема ані садочку, ані школи, ані амбулаторії.

 

 

 

 

1 Comment

  1. Ева Уделис 8 Квітня 2017 at 19:08

    Садик по словам застройщика будет между домами, переделывают старое здание по него. Я когда интересовалась покупкой квартиры , мне показывали его

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539