Христюку вручать повідомлення про підозру

0

Заступника Ірпінського голови Дмитра Христюка викликають до прокуратури для вручення підозри. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Чиновник має з’явитися до прокуратури Київської області 11 серпня об 11 годин. Також Христюка планують допитати як підозрюваного у кримінальному провадженні № 42016111200000878.

На сайті прокуратури повідомляють, що вже викликали заступника міського голови для проведення  слідчих дій на 7 серпня але у зазначений час він не з’явився.

Як відомо, 3 серпня у приміщенні Ірпінської ради прокуратура провела виїмку документів, які стосуються землевиділень протягом трьох років.

Після цього Христюк написав у себе на сторінці у facebook, що прокуратура виконує чиєсь замовлення.

Нагадаємо, Христюк вчинив корупційне правопорушення – вчасно не задекларував квартиру, придбану на початку року у бізнес-партнерки Карплюка Наталії Бойчук

Дмитро Христюк був заступником голови Київської облдержадміністрації. У 2015 році, коли в Приірпінні розпочалися побиття активістів, чиновник приїхав в Ірпінь як очільник групи, яка мала провести антикорупційної перевірки діяльності місцевої влади та зокрема міського голови Ірпеня Володимира Карплюка. Попри конфлікт інтересів Христюк прийняв рішення очолити осередок партії Нових облич в Київській області і очолив список партії до облради. На виборах 2010 року Христюк балотувався від Партії регіонів і очолював список партії. За результатами моніторингу відвідування руху ЧЕСНО він став кандидатом на відкликання.

Нові обличчя програли вибори на рівні Київської області і Дмитро Христюк був призначений заступником міського голови Ірпеня. Як виявила “Громада Приірпіння”, Христюк підписував договори, завдяки яким гроші з бюджету виводилися на підприємця-мерця.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539