Чому заступник голови ОДА не повертає борги – Юраков судиться з Денисенком

0

22 червня відбудеться судове засідання за позовом екс-кандидата в нардепи Олександра Юракова до чинного заступника голови Київської ОДА Юрія Денисенка та його дружини.

Про суму боргу позивач не став говорти але зазначив, що то було давно.

“Ви можете у відкритому доступі подивитися матеріали справи і ознайомитися з тим скільки хто кому винен”, – говорить фігурант антикорупційних розслідувань  Юраков, який у 2014 році йшов до парламенту за списком Радикальної партії.

Зі свого боку Юрій Денисенко не став коментувати “Громаді Київщини” ситуацію. Зіслався на те, що поганий зв’язок  і відповість на всі питання у sms, але відповідь так і не надійшла до редакції.

У групі “Громада Коцюбинського” депутат облради Ігор Домбровський зазначив, що знає, яку суму позичали і навіщо.

На посаду зама Денисенко прийшов з посади  секретаря Ірпінської міської ради.

Довідково, у декларації Денисенка жодних фінансових зобов’язань перед фізичними чи юридичними особами не значиться.

Нагадаємо, що в листопаді 2015 року на переїзді в Ірпені на білборді з’явився напис: “Юрій Олександрович, краще розрахуватись, ніж ругатись!”, а вже в березні 2016 було перше слухання в суді щодо заборгованості перед Юраковим. 

Окрім Денисенка в партії Нові обличчя є ще один депутатом  – Сергій Даніш – судилися задля повернення боргу. Сума позову була приблизно 5 мільйонів.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539