Ірпінь: Денисенко складає повноваження секретаря і йде в ОДА

0

Відповідне звернення депутати Ірпінської ради розглянуть на позачерговій сесії Ірпінської ради у четвер 16 листопада.

Секретар Ірпінської ради Юрій Денисенко, представник Нових облич, вирішив піти з посади за власним бажанням.

У проекті порядку денного сесії до розгляду депутатам запропоновано усього три питання – депутатські запити, відставка Денисенка та різне.

Проект рішення вже готовий й надісланий депутатам для ознайомлення.

“Достроково припинити повноваження секретаря Ірпінської міської ради VII скликання Київської області Денисенка Юрія Олександровича за власним бажанням, на підставі ст. 26, ч. 5 ст. 50 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 38 Кодексу Законів про працю України”, – йдеться в проекті рішення ради.

Депутати пов’язують звільнення колеги з його перемогою у конкурсі на посаду заступника голови КОДА Олександра Горгана.

“Проте, питання його призначення до кінця не закрите, так як дехто з учасників конкурсу на заміщення посади заступника голови КОДА подав позов до суду. Вважаю, що звільнення Денисенка з посади секретаря давно мало статися. Денисенко себе давно дискредитував і як депутат, і як секретар. Він не надавав відповіді на інформаційні запити, на зверенення депутатів. Він має відношення до підміни рішень сесій ради, про що вже майже 2 роки розглядається моя заява про злочин в поліції і яку вдалося реанімувати після втручання народного депутата”, – розповідає депутат Ірпінської ради “свободівець” Богдан Мельничук.

“Якщо депутати проголосують за відставку Денисенка, на його місце можуть претендувати за поданням мера Максим Плешко або Анастасія Попсуй (змінила прізвище на Заблоцька), але я сумніваюся, що кандидатури мера наберуть достатню кількість голосів”, – дадає Мельничук.

Нагадаємо, у вересні Денисенко виграв конкурс на заміщення вакантної посади заступника голови КОДА Олександра Горгана, до того Денисенко був радником головови обладміністрації.

 

Фото на кавер: Ні корупції!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539