Народна депутатка Сюмар і Дмитро Христюк мають одну кухню на двох

0

Народна депутатка Вікторія Сюмар та заступник мера Ірпеня екс-регіонал Дмитро Христюк вечеряють та снідають на одній кухні. Про це написала місцева журналістка Ірина Федорів.

“Півроку тому мені сказали про те, що партія мера Ірпеня Нові обличчя в поліції посилили свій вплив за рахунок народної депутатки Вікторії Сюмар (Народний фронт). Джерела повідомили мені про те, що Сюмар перебуває в близьких стосунках з підсудним екс-регіоналом і заступником мера Ірпеня Дмитром Христюком і він це використовує, щоб уникнути відповідальності, зокрема за підпсиання договорів з ФОП-ом-мерцем“, – пише журналістка, яка порівняла фото політиків на сторінці Facebook.

Сам Христюк на своїй сторінці зазначив, що він перебуває у стосунках, і додав, що його жінка “гарно заводиться”.

Сюмар лайкнула цей пост.

Нагадаємо,  Дмитро Христюк очолював список Партії регіонів у Баришівській райраді (2010-2015 роках). У цій раді не відвідував сесії. Після подій на Майдані став заступником голови ОДА по квоті УДАРу й поїхав у Приірпіння, щоб побороти корупційні схеми мера Ірпеня Володимира Карплюка. Він одразу ж залишив посаду в ОДА став заступником мера Ірпеня. В Ірпінській раді підписав договори з ФОП-ом-покійником. На суді брати його на поруки прийшов заступник голови фракції Народний фроном Тетарук.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539