Чому в нардепки Сюмар та екс-регіонала Христюка одна кухня на двох

1

Приірпіння – регіон, де не діють закони. Тут безкарно б’ють активістів за захист зелених зон. Слідчі не знаходять винних роками. Місцеві мешканці затримали одного нападника, який побив голову ТВК.

За 1000 гривень пенсіонерку мало не забили на смерть.  Тітушка-боксер до цього охороняв забудови Нових облич (партія мера Ірпеня). Пройшов рік, а слідство досі не оголосило прізвище замовника нападу. Офіційно знаємо лише виконавця.

Результат пошуку зображень за запитом "Побиття демченко"

Слідство веде поліція. Прокуратура тут безсила, як і в інших справах. Поліція – це квота Народного фронту – Арсен Аваков очолює МВС. І ми його за бездіяльність пікетували не раз.

Півроку тому мені сказали про те, що партія мера Ірпеня Нові обличчя в поліції посилили свій вплив за рахунок народної депутатки Вікторії Сюмар (Народний фронт). Джерела повідомили мені про те, що Сюмар перебуває в близьких стосунках з підсудним екс-регіоналом і заступником мера Ірпеня Дмитром Христюком і він це використовує, щоб уникнути відповідальності, зокрема за підпсиання договорів з ФОП-ом-мерцем.

Тоді мені здавалося, що це сюрреалізм і хтось хоче, щоб наші і без того складні стосунки з Народним фронтом зайшли в конфлікт. Я навіть не шукала доказів на підтвердження слів джерела, яке мене, щоправда, жодного разу за понад 10 років журналістської роботи не підводило.

Але все таємне рано чи пізно стає публічним.

Сюмар постить фото з дитиною з кухні з білими стінами. Екс-СБУшник Христюк теж не втримався й фактично завдяки цим фото стає зрозумілим, що в політиків одна кухня на двох.

Христюк постить той Самий чайник, що і Сюмар.

Христюк написав, що стосунки у нього з жовтня 2017 року: “З гарною, гарячою та такою, що гарно заводиться”.

Цей коментар лайкнула сама Сюмар.

Схоже, нещодавно побували в Карпатах. У них не лише кухня однакова, а й одяг.

Ось вдалося знайти одне фото, де жінка, схожа на Сюмар, нахилила голову поряд з Христюком.

Для розуміння, Христюк очолював список Партії регіонів у Баришівській райраді (2010-2015 рр). У цій раді не відвідував сесії. Після подій на Майдані став заступником голови ОДА по квоті УДАРу й поїхав у Приірпіння, щоб побороти корупційні схеми мера Ірпеня Володимира Карплюка. Але йому так тут сподобалося, що він вирішив кинути обласний рівень політики й пішов до Карплюка в заступники. Тут понапідписував договорів з ФОП-ом-покійником. І його за це судять.

За дивним збігом обставин рятувати Христюка прийшов сам заступник голови фракції Народний Фронт Андрій Тетерук. Тоді поява заступника голови фракції Нарфронту, який готовий був взяти екс-регіонала на поруки викликала неабиякий подив в громадського сектору і ЗМІ.

У Христюка в декларації на сайті НАЗК не вказано ані жінки, ані будинку. Є лише квартира в Бучі, яку він купив за заниженою вартістю у бізнес-партнерки Карплюка і забув про це вчасно вказати в декларації. У Сюмар будинок теж не вказаний. Христюк постить фото і взимку, і в теплий період року з ділянки поблизу лісу.

Сюмар розійшлася з чоловіком у 2015 році, але офіційно розлучення оформили через суд лише наприкінці 2017 року. Саме колишній чоловік фігурує в декларації Сюмар. Христюка народна депутатка не вказала.

У історіях Приірпіння так багато Народного фронту. Окрім народних депутатів Сюмар і Тетерука, в цій історії є і депутатка Ірпінської ради від Нових облич Анастасія Попсуй (яка змінила прізвище на Заблоцька, яка значиться помічницею народної депутатки Масоріної, яка разом з Карплюком була на урочистостях.

У Народному фронті депутат від 95 округу козак Гаврилюк, який з партією Нові обличчя підтримує теплі стосунки. Ось депутат-злидень з Ірпінської міської ради дарує йому шапку.

Дуже знаково, з ким сів в парламенті у перший день роботи нового скликання Верховної Ради Гаврилюк- з сином екс-голови ОДА Анатолія Присяжнюка, який теж є нардепом від Нородного фронту.

Саме за голови ОДА Присяжнюка в нас в регіоні дерибанили землю і він жодним чином не реагував.
І виникає цілком закономірне питання: коли порушників закону притягнуть до відповідальності? Персональна вигода для низки народних депутатів з Народного фронту поки на першому місці. І доки квота МВС в Кабміні в руках Народного фронту – у нас в регіоні будуть серйозні проблеми з правосуддям.
Авторка: Ірина Федорів – журналістка, мешканка селища Коцюбинське

1 Comment

  1. Анонім 14 Липня 2018 at 10:00

    Фу что за бред!!!!!!!!!!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539