Гостомель: Дружина сина Прилипка отримала 15 соток

0

На сесії Гостомельської ради депутати розглянули два питання родини мера селища Юрія Прилипка. Обидва вони стосувалися виділення землі.

Сам Прилипко та дві його дочки – депутатки Ольга Прилипко та Надія Дудник за ці питання не голосували, оголосивши про конфлікт інтересів.

Проте, не дивлячись на це, голосів депутатів вистачило, щоб виділити земельну ділянку сину Прилипка В’ячеславу в оренду та видати землю під забудову Діані Можарській. За словами джерел наближених до Прилипка, Можарська проживає разом з В’ячеславом Прилипком.

Екс-депутат Гостомельської ради В’ячеслав Прилипко, який будує в Гостомелі дуплекси та склади, взяв в оренду земельну ділянку по пров. Річному, 28-а  для “розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств”. Ця земельна ділянка знаходиться поряд з складами, на яких Юрій Прилипко переховував автопарк президента-втікача Віктора Януковича.

За це рішення проголосували 19 депутатів ради.

Інша земельна ділянка, за яку також не голосували на сесії члени сім’ї Прилипка, була виділена Діані Можарській. Прилипко та його дочки за це питання не голосували.

Але це не завадило Можарській отримати 15 соток по вул. Річна, 20-б, поруч зі складами Прилипка.

Судячи з профілю Можарської у соцмережі facebook, жінка киянка й мешкає у Києві.

Як відомо, на сесії Гостомельської ради земельну ділянку учасника АТО віддали керуючій справами Світлані Чечко, порушивши цим права військового.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539