Сотні ошуканих інвесторів: “Еліта-Центр” від партії Володимира Карплюка “Нові обличчя”

1

Інвестор, якого в Ірпені людям рекомендував Володимир Карплюк, зібрав гроші і чкурнув в Іспанію. Зараз екс-мер Ірпеня Карплюк, який зібрався в нардепи по 95 округу (Приірпіння та частина Києво-Святошинського району), наголошує, що люди мають сприйняти свої ризики як належне і він тут абсолютно ні до чого. Про це повідомляє телеканал СТБ.

Забудови покинуті недобудом саме у парку Центральний, який так рекламував Карплюк і його оточення з партії “Нові обличчя”. Відкривали парк помпезно. За участі Юлії Тимошенко, яку партія використала для того, щоб привернути увагу до місце, яке стало майданчиком недобуду.

Результат пошуку зображень за запитом "Карплюк парк центральний"

Мало бути в парку 7 16-поверхівок. В одному з будинків навіть котловану нема.

“Коли Ви знімаєте все життя квартиру. Тут як в казці було. Всі щасливі. Шашлики смажать, морозиво їдять і тобі здаєтсья, що ти хочеш бути частиною своєї казки,” – розповідає інветсорка Діана.

Що примітно, земельна ділянка була під приватну забудову. Тобто висотки зводили по суті в приватному секторі без документів поблизу розрекламованого парку. І це, на думку юриста Олександра Босенка, мало б бути першопричиною, чому варто не брати тут квартири:

“На присадибній ділянці можна будуввати індбудинки до 4 поверхів.”

“Сказали, що в Ірпені всі будинки так будуються.  Потім, коли будинки збудовані, тоді вони вводяться в експуатацію. Так потім і змінюють цільове призначення землі. Такі реалії Ірпеня”, – каже інвестор Юрій Савчук.

Забудовник хотів гроші готівкою. І це теж мало відлякати інвесторів, але вони повірили, що раз місцева влада дає підтримку – квартири будуть. Тим більше, що забудовником був секретар міськради Ігор Вишняков – партія тогочасного мера Ірпеня – Володимира Карплюка, яка, як повідомляв рух ЧЕСНО, є загрозою для Києва і Київщини саме через те, що керівництво партії пов’язане з будівельним бізнесом.

Гроші з людей зібрали готівкою. Це, як наголосив юрист, незаконно і мало б насторожити інвесторів. Але ті повірили Карплюку.

“Знаю Вишнякова уже 3 роки, ще не було ні разу, щоб він порушив своє слово. Можна 3-4 забудовники назвати в Ірні, хто будує якісно і здає в строки. Компанія Вишнякова однозначно серед них. В мене Вишняков добрий друг, товариш і я прийшов підтримати його як порядну лдину,” – агітував тоді Кпрплюк інвесторів.

Коли люди вийшли під мерію протестувати, то Карплюк як мер їм наголосив: “Це ви помилилися з забудовником. Ви помилилися. Фізична чи юридична особа не несе відповідальності за ваші господарські відносини “.

Відсутність Вишнякова на сесіях партійці “Нових облич” старанно приховують. Вони не надали на запит руху ЧЕСНО даних про відвідуваність депутатами засідань за жоден з 3 останніх років, чим порушують систематично закон “Про доступ до публічної інформації”.

В угоду забудовникам Приірпіння був пртягнутий секретний генплан міста. Під час громадських слухань на сайті була калька генплану портового міста Очаків, який має вихід до моря. А на сесії тітушки витискали громаду

Нагадаємо, 2017 року прокуратура повідомила Карплюка про підозри, які вручили, у інших кримінальних провадженнях. Карплюк навіть тікав від прокурора області, коли йому вручали другу підозру.

Після першої підозри Карплюку, в якій його звинувачують у порушення правил безпеки на будівництві, де загинула людина, він пообіцяв місяць жити у наметовому містечку. Депутати Нових облич разом з прихильниками Карплюка влаштували під прокуратурою області танці. Наметове містечко не протрималося і дня.

Підозри отримали також заступники мера Ірпеня екс-регіонал Дмитро Христюк та Лідія Михальченко, які підписували угоди з ФОП-ом-покійником.

За кілька місяців до перзидентських виборів, як повідомили ЗМІ і рух ЧЕСНО, Володимир Карплюк домовився з БПП про підтримку на 95 окрузі, якщо він згуртує електорат на президентські вибори для обласного штабу гаранта на Київщині.

Селищна голова Коцюбинського Ольга Матюшина на знак протесту склала партквиток БПП і звинуватила київський осередок партії в тому, що вони співпрацюють з людиною, яка пав’язана з побиттями активістів, представників БПП та підпалами машин.

1 Comment

  1. Андрей 4 Січня 2019 at 15:21

    Вова вертолет попиздел и спать идет как всегда не причем… надеюсь гнида в ВР не пройдет…там и без него пидаров хватает

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539