“Європейська солідарність” зливає округ 95 Карплюку і забудовникам (докази)

0

Фігурант антикорупційних розслідувань Володимир Карплюк домовився з БПП про співпрацію ще восени 2018 року. Перед тим він так само по домовленості пішов із посади мера Ірпеня і всі розслідування корупційних справ – поставили на кнопку stop.

Карплюк під час президентських виборів відпрацовував цю кнопку “stop”. Його команда зберігала в Ірпінській місьраді агітацію Порошенка, зараз у Будинку культури Коцюбинського допомагає поширювати газети “Європейської солідарності”.

Ось фото 17 липня в Будинку культури Коцюбинського. Знову з порушенням закону поширюють поліграфію “ЄС”. Для розуміння, у Коцюбинському самопроголосилася владою Команда Карплюка, яка бюджетні гроші просто вивела через КП і труїть мешканців з крану водою з фекаліями. 

Нешановне БПП, яке у порятунку ребрендувалося під “Європейську солідарність”, кому ви злили округ? Тому, хто бив ВАШУ голову ТВК – Людмилу Демченко (БПП)? По суті бив тітушка Карплюка, якого затримала громада. ВИ злили песіонерку, яка тримала удар і відстоювала голоси громади за БПП, коли Ви, ті хто має держфінансування, тупо злили і не дали їй навіть адвоката?

А вона стояла на Майдані і варила куліш майданівцям зі своєї скромної зарплатні бюджетниці і потім повірила, що після Революції Гідності щось зміниться. Її з медустанови за позицію вигнали. Скоротив Ірпінь, який каже, що розвиває медицину.

А вона повірила, що БПП після Майдану не зможе зрадити довіру виборців…

І зараз Ви хочете отримати голоси людей? Тих, хто Вам у 2014 році повірив? І що в фіналі? Вони будуть в Вашій команді, будуть битися, а ви їх злиєте якомусь черговому місцевому князьку?

Це ГАНЬБА.

Ви могли поставити по цьому округу гідну народну депутатку Ольгу Червакову. Вам про це публічно писали активісти. Але ви виставили ноунейма для регіону, який не веде кампанію. Вам показати, яка його впізнаваність? Ось за тиждень до виборів. Найпоширеніша відповідь: А ХТО ЦЕ?

Ви злили округ.

І це не просто один з 199. Це той округ, де б’ють людей і де підпали машин. Те, що Ви зробили, це цинічно і підло. І супроти Вашої жалюгідної кампанії ноунейма, Карплюк має мільйони і рекламуєтсья на провідних телеканалах. Він розуміє, що кнопка “stop” може вже не діяти з новою владою, бо домовленості закінчуються і йому треба недоторканність.

Для порівняння, у Карплюка на рахунок за цей же час надійшло майже 7 млн. І він мажоритарник – лідер за обсягами телереклами. У нього журнал-глянц тиражем 50 000 і у тому глянці 100 сторінок.

Дуже треба недоторканість.

Ви злили людей за право розкласти свої газети в Будинку культури? Та якби ви розвивали партію, то Вам би волонтери ті газети самі розносили. В людей є ноги і руки, а не лише продажні кишені. Але для цього треба було впахувати і займатися партбудівництвом, а не торгувати з технологами.

Карплюка фінансують забудовники. Це видно зі звіту, який вже праналізований. Зокрема одіозний Оверко, який декларував рекордні 586 квартир в країні. 586 квартир…

Що це значить для регіону – забудовуватимуть хаотично не лише Приірпіння, а й Київ-Свят. Лупитимуть людей не лише в Приірпінні, а й в Київ-Святі. Палитимуть машини і там.

Не буде достатньо шкіл, садків, медзакладів, вода буде – лайно.

Це жалюгідний вчинок “Європейської солідарності”, яка обіцяла закрити всі округи Київщиниі чомусь не дала кандидата по 94 округу, де йде Ігор Кононенко, колишній партієць БПП, і поставила кандидата для відтягування голосів з патріотичного кошику виборців по 95.

Треба було за кошти дрежфінансування розвивати осередки і мати своїх партійців, а не розраховувати на місцевих феодалів, які знищують громаду.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539