Підпал хати Гонтаревої. Як Даніш сміявся на концерті “95 кварталу”

0

20 жовтня на день народження екс-голови Нацбанку Валерії Гонтаревої 95 квартал виклав відео, яке викликало хвилю незадоволення в Інтернеті. Народну пісню “Горіла хата, палала” учасники “95 кварталу” разом із Національним хором імені Вірьовки переспівали і сміялися з того, що Гонтаревій підпалили будинок. У пісні йшлося про те, що люди підливали у вогонь солярку, а на згарищі смажили шашлики.

Міністр культури Володимир Бородянський публічно вибачився, що Національний хор імені Вірьовки, який отримує платню з податків українців, брав участь у такому заході.

У соцмережі просять ідентифікувати тих глядачів, які сміялися з підпалу хати Гонтаревої. На одному з фото мешканці Коцюбинського впізнали самопроголшеного голову Коцюбинського, дерибанника Біличанського лісу Сергія Даніша, який фігурував у справі щодо викрадення монахинь та брав участь у квартирній афері.

У відеоролику можна побачити Сергія Даніша – 2 хв 35 сек.


“Цінності дерибанника Сергія Даніша у мене ніколи не викликали сумнівів. Навіть не уявляю, як вони святкували підпал машин Даші Александрової, яка боролая за те, щоб запустити вчасно опалювальний сезон і повернути громаді котельні. Примітно, що підпал тоді відбувася 15 жовтня – як раз до дня запуску опалювального сезону. І тут треба нагадати всій громаді, що коли боксер побив пенсіонерку і голову ТВК Людмилу Демченко, то один з депутатів партії “Нові обличчя” Олексій Олійник сказав, що це вона облилася свинячою кров’ю. Я та крозумію, що в той день вся команда Даніша разом святкувала побиття літньої жінки. Ви можете уявити з якими безціннісними людьми ми живемо. А чого дивуватися, якщо люди фігурують в шахрайських кввартирних схемах, дерибанять Біличанський ліс і готові захоплювати владу і виводити мільйони з бюджету і при цьому тих, хто воює за громаду б’ють і їм палять машини”, – каже мешканка селища Ірина Федорів, журналістка.

Нагадаємо, раніше Даніш працював помінчиком екс-регіонала Петра Мельника. У 2008 році йому виділили ділянку депутати Коцюбинської селищної ради в Біличанському лісі.

Сергій Даніш став самопроголошеним головою селища Коцюбинське після 5 перевороту влади.

Після перевороту 50% річного бюджету через УЖКГ “Біличі” вивели на ТОВ “Мастер-Енерго”, яке виморожувало людей кілька сезонів поспіль. Борг ТОВ “Мастер-Енерго” перед “Нафтогазом” взяли на селище і таким чином коцюбинці за тепло заплатять тричі (один раз по тарифу ТОВ “Мастер-Енерго”, виведенням бюджетних коштів на ТОВ і сплатою боргу перед “Нафтогазом”, з яким ТОВ не розрахувалося).

9 місяців у селищі Коцюбинському після перевороту вода з водогону має фекалії і згодом результати аналізів показали наявність ентерококів. Населення не проінформоване вчасно і підвіз води відсутній.

Наразі тривають суди щодо повернення на посаду обраною громадою селищної голови Ольги Матюшиної. Верховний Суд встановив, що депутат Микола Єременко, який влаштував 5 переворот влади, ніколи не був секретарем і не мав права вести сеснію в жовтні 2017 року.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539