Згоріла машина дружини депутата Ірпінської ради Слюсаренка

0

5 лютого близько 4 ранку одна з мешканок селища Коцюбинського помітила, що у дворі горять дві автівки. Як з’ясувалося одна з них належить дружині депутата Ірпінської міської ради Богдана Слюсаренка (“Нові обиччя”).

Про те, що спалили машину Слюсаренко повідомив зранку на своїй сторінці Facebook.

У декларації депутата задекларовано три автівки: Toyota Camry 2010, Kia Soul 2010 та Subaru Forester 2008.

Згоріла остання з перерахованих автівок 2008 року випуску, яка оформлена як власність дружини Тетяни Слюсаренко.

Слюсаренко зазначає єдиноможливу версію правоохоронців – умисний підпал. Про це повідомляють ЗМІ, які наближні до групи інтересів голови партії “Нові обличчя” фігуранта антикорупціних розслідувань Володимира Карплюка. 

Примітно, у самих правоохоронців це видання перед публікацією не поцікавилося про версії слідства.

Поліція повідомила “Громаді Прирпіння”, що зараз подію вноять в ЄДРДР і розглядають дві версії -підпал та не виключають самозаймання. Версію підпал як єдиноможливу до результатів експертизи вважають передчасною.

Ще одна з задекларованих депутатом Слюсаренком машин перебувала в користуванні депутата Ірпінської ради з “Нових облич” Олексія Олійника. Він зізнався, що користується нею, коли авто помітили припаркованим на місці стоянки для людей з інвалідністю. Олійник це авто, яке належить Слюсаренку й яким він користується, не вносив у декларацію.

Читати також: “Чорний реєстратор” майно депутатів Слюсаренка і Лизуна під арештом

У ЗМІ, які наближні до групи інтересів голови партії “Нові обличчя” Володимира Карплюка намагаються пов’язати це інформаційно з тим, що Слюсаренко виступає проти приєднання до Києва.

Насправді до кола питань і повноважень депутата Ірпінської міськради входить низка інших питань і Слюсаренко є доволі конфліктною та провокативною людиною, на чому акцентують увагу ті, хто бачили його під час минулої сесії в Гостомелі.

“Я кілька разів пертинався з депутатом Ірпінської ради і на сесіях в Ірпені, і під час акцій в Києві. Можу сказати, що він доволі конфліктний та провокує на конфлікт”, – каже депутат Гостомельської ради Юрій Марчук.

Журналістка Михайлина Скорик-Шкарівська твердить, що на останній сесії, де розглядали питання щодо долі Гостомеля, Слюсаренко поводив себе агресивно:

“Мене особисто він звинувачував в локальному сепаратизмі, хоча я просто стрімила сесію для громади і свою позицію взагалі не висловлювала. Для мене зрозуміло, чому вони хочуть зберегти Гостомель в складі Ірпінської ОТГ, бо це великі податки в бюджет Ірпеня. Це близько 200 млн в бюджет міста.”

Нагадаємо, у селищі два роки тому поблизу ЖК “Атлант” 2018 року згоріло кілька машин.

“Мені спалили машини два роки тому. Було встановлено, що це підпал і всі розуміли за що – ми включали мешканцям опалення і запускали тепло без монополіста ТОВ “Мастер-Енерго”, якого підтримують депутати “Нові обличчя”. Я ходжу до правоохоронців, прошу розслідувати цю справу, результатів та будь-яких зрушень про те, хто палій громада і я так і не дізналися. У справі я не бачу вже навіть експертизи”, – розповідає Дарина Александрова, якій спалили машини 15 жовтня 2018 року – саме тоді, коли запускали опалення.

Тоді згоріли не лише дві автівки сім’ї Алексадрової, а й кілька сусідських машин, які також не були застраховано.

Нагадаємо, з підпалу будинку Гонтаревої на концерті 95 кварталу сміявся самопроголошений голова Коцюбинського депутат Сергій Даніш (“Нові обличчя”).

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539