Активісти Харкова висловили подяку громаді селища за підтримку їхньої акції на минулому тижні

0

“Висловлюємо своє захоплення тим, що не зважаючи на проблеми у своїй громаді, Ви знайшли час і можливість приїхати і підтримати харків’ян у боротьбі за лісопарк.

Не зважаючи на те, що ми далеко від вас, хочеться вірити, що все ж ми разом: думками, устремліннями й ідеалами, заради яких ми ініціювали цю, на перший погляд, безнадійну справу

Друзі, тримайтеся! Нам теж нелегко. Але нас не так вже й мало, правда?” – йдеться в подяці активістки Анни Геращенко.

Інформацію про ситуацію з лісом поблизу Коцюбинського харківська громада пообіцяла поширювати на всіх доступних сайтах та ЖЖ.

У той же час Харків та Коцюбинське виступили на підтримку громади Херсона, де торгівельна мережа “Амстор” хоче винищити дубовий гай.

Не зважаючи на проведені громадські слухання, забудовники не бажають зупиняти свої роботи й обрати інше місце для забудови.

Активісти відмовились купувати будь-яку продукти й послуги мережі “Амстор” й закликали громадськість підтримати їх у цьому.

Листи-протести громада Херсона закликала всіх небайдужих писати на адресу amstor@amstor.ua. Детальну інформацію можна знайти на блозі захисників дубового гаю Херсону.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539