У багатоповерховому будинку розсипаються сходи: мешканці скликали збори

0

Будинок за адресою Шевченка,1 здали в експлуатацію 30 років тому й капітального ремонту не проводили. Два роки тому працівники УЖКХ “Біличі” провели ремонт сходів, який було здійснено неякісно, про що свідчить той факт, що цемент прибудинкових сходів вже розкришується на пісок.

Мешканці будинку підписались під зверненням до начальника УЖКХ “Біличі”, щоб здійснити ремонт аварійного під’їзду.

Коцюбинчани також у письмовій формі вимагають надати детально розписані тарифи за послуги, які їм нібито надаються, оскільки і до сьогодні мешканці будинку за адресою Шевченка,1 отримують квитанції, в яких зазначена загальна сума до сплати, разом із опаленням за зимовий період. Сьогодні звернення зареєстрували в приймальні УЖКХ “Біличі”.

Окрім того, активіст Андрій Скипальський повідомив на зборах своїх сусідів про те, що приблизно місяць тому надіслав звернення до Управління ДАІ Київської області щодо встановлення приладів примусового зниження швидкості та обмеження транзитного руху вулицею Шевченка, де граються діти.

Нагадаємо, що із зверненням врегулювати небезпечний поворот на вулиці Меблевій та залізничному переїзді звернувся практично в той самий час телеканал СТБ. На це звернення працівники ДАІ та інспектори відреагували досить оперативно.

Хочеться вірити, що і ініціативу Андрія Скипальського працівники Державтоінспекції також підтримають і клопотання задовольнять.

Коцюбинське.com.ua – Сайт громади селища

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539