Садовський на громадських слуханнях хоче узаконити дерибан ще 4 тисяч гектарів лісу

0

Як щойно стало відомо, завтра 15 вересня о 16:00 почнеться реєстрація на громадські збори в клубі, які відбудуться о 18:00, схоже на те, що, як і попередні збори, місцева влада проводить їх виключно для годиться.

«Ось щойно мені сказала мама, що увечері наш депутат Казимиров оповістив людей, що слухання будуть завтра. Вони повинній робити це принайнмі за 3 дні. Як людям відпроситись з роботи? Як планувати свій час?»,- знизуючи плечима, коцюбинчанка Юлія.

«Оскільки в четвер буде суд в апеляційній інстанції, то у Садовського і місцевої влади зараз період агонії, можливо, вони думають, що таким чином б’ють нас по руках. Але ми не відступимись, це просто дешевий передвиборчий піар,» –  додає вона.

Інші мешканці дізнались про це суто випадково.

«Сьогодні бачила газету, вересневий номер, я її не маю, бо одна газета була на цілу купу людей, там було сказано, що збори на 18:00, треба терміново всіх оповістити,» – заявляє Вікторія.

Редакції www.kotsubynske.com.ua та www.kotsubynske.org просять всіх своїх читачів по можливосіті прийти на збори , та оповістити максимальну кількість коцюбинчан.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539