Сільрада підвозить воду проблемному будинку: мешканці її не бачать/ ОНОВЛЕНО

4
Мешканці верхніх поверхів за адресою Меблева 11б скаржаться на перебої з водопостачанням.Щодня зранку й увечері, коли всі йдуть на роботу або відповідно повертаються з роботи, на верхніх поверхах вода подається під дуже низьким тиском.
.
“Зранку неможливо нормально помитися. Може вони там в ЖЕКу звикли не митись? Я вже кілька разів до них ходила і сварилась. Щось зроблять – і вода з’явиться під нормальним напором на 5 хвилин, а далі знову зникне. Кажуть щось зламалось в нас. Я ніколи не повірю, що німецькі технології, якими оснащений наш новий будинок, зламалися отак за кілька років. Не можна знайти фахівця? Київ поруч,” – говорить Олена Сергіївна, що мешкає на одному з горішніх поверхів за адресою Меблева 11б.
.

У ЖЕКу пояснюють, що проблеми з водопостачанням виникли через те, що зламалась автоматика. Фахівця немає. Мешеканців запевнили, що важливу деталь вже замовили й незабаром її замінять.

На скаргах в ЖЕК активісти Меблевої не зупинилися. Після митарств по різних установах вони написали звернення до гаранта.

“Ми подали звернення до приймальні Президента на Шовковичну 12. Нам сказали, що переадресують його Київській обласній державній адміністрації,” – заявив Михайло, який теж проживає в цьому будинку.

Обласні чиновники почали цікавитися проблемами водопостачання в Коцюбинському. Коли є перебої з водопостачанням, то до проблемні будинки водою повинні забезпечувати спецмашини з цистернами води.

“Коцюбинська селищна рада нас запевнила, що мешканцям підвозять воду,” – заявила Олена Миколаївна, працівниця Головного управління ЖКГ та паливно-енергетичного комплексуКиївської області.

“Воду нам підвозили? Жодного разу,” – заявила обурена Олена Сергіївна.

Оновлено:

Протягом вихідних і на цьому тижн і водопостачання було відновлено. Мешканцям повідомили, що замінили плату, яка була причиною збоїв у подачі води.

4 коментарі

  1. Винни 6 Жовтня 2010 at 13:41

    Уважаемая обурена Олена Сергіївна, возможно у Вас засорился фильтр или заржавел кран и нет воды, а у остальных жителей дома по Мебельной, 11б проблема прямо противоположная – избыточное давление воды в системе. Отчего особенно по ночам, (когда никто не идет на работу и не моется, а интим не так част особенно в Вашем подъезде, если судить по количеству беременных))))))) рвутся места соединений и мы регулярно топим друг друга.
    Огромная просьба к Вам, отзовите звернення до Президента. Там разбираться не будут, повысят сдуру нам еще давление и разорвет весь дом.
    А по поводу подвоза воды….зайдите к соседям)))))))

  2. Вячеслав 6 Жовтня 2010 at 16:37

    Дорогой сосед Винни! Согласен с Вами в том, что Президента, наверное, не стоит беспокоить такими мелочами. И всё-же наладить систему подачи воды будет не лишним – чтоб и в 1 подъезде трубы не рвало и во 2 подъезд вода поступала бесперебойно.
    Спасибо за Ваше предложение набрать воды у соседей в часы обезвоживания – зайдём к Вам )))))). Только не забудьте, пожалуйста, указать в следующем комментарии какая у Вас квартира. ))))))

  3. Люси 9 Жовтня 2010 at 23:07

    Уважаемый сосед Винни! Что касаться фразы (А интим не так част особенно в Вашем подъезде, если судить по количеству беременных))))))) Частота интима считается не по количеству беременных, особенно в наше время))))))) Можете не волноваться с интимом у нас всё нормально))))))) А по поводу воды , эта проблема не только у Елены Сергеевны, а у всего 2 подъезда, проблему надо решать и чем скорее тем лучше, пока 1 подъезд окончательно не затопило, а у 2 вода была бесперебойно. . А вот Ваше предложение набрать воды у соседей очень даже актуально , особенно в 7 утра когда в кранах нет воды, может действительно напишете номер квартиры, буду знать куда водичку набирать ходить)))))

  4. Юстас 15 Жовтня 2010 at 22:01

    Сочуствую всем соседям нашего дома в их проблемах (нет воды, с крыши заливает 9 этаж, отключение э/э и другие неприятности). Жаль что нет солидарности. Но особенно впечатляет “мнение” умника из, предположительно, 7 кв. или как он себя называет “Винни”, которому нечем занятся целыми днями, кроме как писать подобные пакости. Лучше бы вместо этого занялся чем нибудь полезным: очистил бы детскую площадку, добился бы ремонта крыши и т.д.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539