Мешканці без світла: обігрівачі виводять з ладу енергомережі / ОНОВЛЕНО

0
Interesting heater by Ernst Vikne

Через сильний холод коцюбинчани почали користуватись обігрівачами. Енергомережі від надмірного навантаження вчора частково дали збій в будинку на Пономарьова 2/2.

“Та ще з учора години з 8 вечора нема світла, це через обігрівачі. Хотіли нагрітися, а тепер і самі мерзнемо, і вся електромережа лягла,” – заявляє коцюбинчанин Юрій.

Кілька годин тому світло зникло по всьому будинку.

“Телефонувала дружина мені на роботу. Сказала, що світло зникло вже і в нас,” – повідомляє Віталій.

Цей будинок і досі не здали, через конфлікт, який забудовник не може вирішити з селищною радою. Усім комунальним господарством опікується дочірнє підприємство забудовника “Добробут”.

“Коли буде світло – не знаю. Нема гарантій. Включимо – знову виб’є. Бо нема тепла в домі,” – пояснює Валентина Олексіївна, директор “Добробуту”.

Відсутність світла – це не єдина проблема мешканців нового будинку.

“У нас перебої з водою протягом останнього місяця. Навіть, коли вона з’являється то може бути брудна чи іржава,” – скаржиться мешканець будинку на Пономарьова 2/2.

Оновлено:

Через 10 хвилин після дзвінка редакції сайту й розмови з Валентною Олексіївною нам перетелефонували мешканці й повідомили, що в будинку з’явилося світло.

“Зараз включили. Але треба мережу навантажувати мінімально. Бойлери треба виключити, коли вони воду нагріють. Вони багато беруть. Обігрівачів краще не включати. Ковдра і шкарпетки. Якщо є газова плита – краще включити духовку. Ну, як крайній випадок – один обігрівач на квартиру, але тоді вимкнути комп’ютери та інші зайві пристрої, бо поробили собі Ташкент, а воно вибиває. Зараз якщо виб’є, то будуть вихідні і елекритків не буде. Всі будемо сидіти без світла. А тепла не буде, поки борги не погасимо,” – заявляє під час другої телефонної розмови Валентина Олексіївна.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539