Садовський викликає конкурентів на дуель

1

Вадим Садовський викликає всіх своїх конкурентів на дуель, лиш не всі про це знають. Про це сьогодні редакцію телефоном повідомив коцюбинчанин, який сповістив, що селище обклеїли новими оголошеннями.

“Сам визначив, де можна вішати агітоголошення і сам брутально розпорядження селищної ради порушує. Видно нікого не обдзвонював з учасників запланованих дебатів, своїх конурентів, а просто розвісив оголошення по селищу для піару, дуелянт нещасний,” – коментує побачене перехожий.

Для того аби перевірити, чи знають інші учаники передвиборчої гонки про дуель редакція обдзвонила кілька штабів.

У штабі Гарасюти про це вперше чують від журналістів редакції, їх ніхто нікуди не запрошував.

“Ми офіційно про це не повідомлені. Вперше від вас чуємо. Це ж виборчком має вирішувати. Перший раз таке чую. Якщо теоретично дебати будуть затверджені й публічні, то я готовий. Бо ми не раз про це говорили. Ми хочемо публічності. І по землі наголошували, що те, що зараз роздається це “фількіна грамота”. Я готовий до відкритих дебатів. Щоб було тільки в спокійному руслі, бо він ставить кількох людей біля себе, які спеціально викрикають, відтягують на себе увагу” – прояснив свою позицію Григорій Гарасюта, кандидат на селищного голову.

Штаб Кредісова про ініціативу дуелянта Садовського дізнався вчора й готовий прийняти виклик.

“Зазвичай ми таку інформацію дістаємо від прихильників, які підтримують нашого кандидата і допомагають нам тримати руку на пульсі для того, щоб були вчасно і в повному обсязі проінформовані про всі важливі події які відбуваються у Коцюбинському,” – пояснює Олександр Шаян, працівник штабу Вячеслава Кредісова.

“Вчора ми дізналися про ці листівки. Яка наша буде реакція? Ми вже беремо участь у цій акції і вся наша діяльність являє собою приклад мирної дуелі між нами, людьми, які ведуть роботу в рамках законодавства, та місцевою владою. Якщо будуть дебати і офіційне запрошення то В’ячеслав Анатолійович розгляне це питання разом з іншими учасниками,” – додає він.

Депутат селищної ради Вадим Кузьміч, який балотується на посаду селищного голови виявився найпроінформованішим кандидатом. Про це він дізнався півтора тижні тому й вже написав офіційно листа в селищну раду.

“У мене це оголошення було в першого, ще тижні півтора тому. Випадково потрапила брошура від людей. Тираж 200 штук. Сьогодні спеціально їхав селищем – вже висять. Він це оголошення пустив в народ, а тоді ніби скаже, що всі відмовились, це моя думка. Я в той же день, як отримав, відніс листа в селищну раду. Я готовий прийняти виклик і висловити свою програму,” – заявляє інший кандидат на посаду селищного голови Вадим Кузьміч.

“Так там написано, що треба заносити в письмовому вигляді згоду в селищну раду. Це використання адмінресурсу. Взагалі дебатами має займатися виборчком, а не селищний голова. Але в будь-якому випадку відповіді на свою письмову згоду я досі не отримав,” – додає він.

Телефон “Рідного Коцюбинського” – соціальної ініціативи кандидата на посаду селищного голови Володимира Жаркова мовчить вже третій день.

Якщо останні дні, коли редакція намагалась отримати коментарі щодо передвиборчої діяльності штабу Володимира Жаркова, ніхто не брав слухавку, то сьогодні замість гудків відповідь була такою: “В даний момент відсутній зв’язок з вашим абонентом, зателефонуйте будь ласка пізніше”.

Таку ситуацію коментують фахівці, що знаються на передвиборчих технологіях.

“Нема ніяких обов’язків щодо того, хто має організовувати дебати. Як правило, це місцева влада чи тервиборчкоми вирішують. Дебати і соціологія – це те, що використовують для маніпуляційних технологій. Береться сильний кандидат і йому протиставляється слабкий. На контрасті перший виграє. Можливо, йому потрібно, щоб ніхто не прийшов і тоді можна буде сказати, що ось дивіться, мене злякались. Це може бути як технологія, так і просте невміння організувати процес,” – аналізує ситуацію експерт Інституту політичної освіти Олександр Солонтай.

Редакція готова оприлюднити інформацію щодо проінформованості про дебати та готовності взяти участь в них від інших кандидатів на посаду селищного голови.

Якщо публічні дебати дійсно матимуть місце, то ми зробимо все можливе, щоб повідомити і про час.

1 Comment

  1. Микита 26 Жовтня 2010 at 15:53

    Ясний красний, як благородно аж срашно. На дуель всіх викликати. А учора уночі селищна рада тихенько проголосувала за виділення земельних ділянок ще 1000 коцюбинчанам. Садовський вже запустив другу хвилю свого лохотрона. Тепер він просить із людей по 2000 долларів. Просто прикиньмо ситуацію – він не виграє вибори і маючи 20000000 долларів просто кудись зникає. Як тут ее згадати що кролики єто не только ценный мех.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539