Дискотека в будинку культури. 19:00 у цю суботу

3
Discotheque Retro StyleЗапрошуємо 4 грудня молодь віком від 16 років до будинку культури на дискотеку, під час якої окрім танців будуть проведені конкурси з призами від телеканалу СТБ.
.

Під час дискотеки будуть роздавати контрацептивні засоби. Захід організовується з нагоди міжнародного дня боротьби зі СНІДом за підтримки Ротаракт Клубу “Київ-Центр”.

Партнерами заходу є також телеканал МТV, організація ЛЖВ, Німецький фонд GTZ, які підготували спільні відеоролики для подібних заходів.

Оскільки дирекція будинку культури люб’язно погодилась надати приміщення для цього заходу і задля проведення таких дискотек в майбутньому на вході буде фейс-контроль.

Особи, які прийдуть в нетверезому стані не будуть допущені на дискотеку задля забезпечення громадського порядку.

Велике прохання утриматися від пронесення спиртних напоїв, оскільки на вході правоохоронці будуть їх вилучати.

Захід триватиме протягом двох годин.

3 коментарі

  1. Володимир 2 Грудня 2010 at 12:11

    СНІД є наслідком розпусти в суспільстві. Щоб боротися з СНІДом потрібно боротися з розпустою та позашлюбними статевими звязками.
    Ви ж молодь привчаєте до розпусти, роздаєте презервативи.
    Потрібно боротися з причиною СНІДу і не буде наслядків.

  2. Максим 2 Грудня 2010 at 15:20

    А що у шлюбі презервативами користуватись нізя? Тоді скільки ж моя кохана має народити дітей? А якщо я за вірність людині, але проти шлюбу? То як жити без статевих зв’язків? Такий шлюб передбачає закон. І якщо подивитись на те, що весь світ пропагує безпечні статеві стосунки, то думати, що у нас Пуританія – це утопічно. Як пропонуєте боротися проти поширення СНІДу, доки виховаєте в молоді мораль однолюбства й вірності? Що робити тим, хто кохає й живе з людиною в якої ВІЛ? Як без презервативів? http://kotsubynske.com.ua/2010/11/16/pozbutysja-narkozalezhnosti-j-narodyty-zdorovu-dytynu-vid-vil-pozytyvnoho-mozhlyvo/

  3. z 8 Грудня 2010 at 10:35

    хвора…на голову дівчина

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539