Волонтери Коцюбинського відвідали дитячий розподільник

0

Оскільки мешканці селища і після свята Святого Миколая вирішили жертвувати іграшки, одяг та кошти, то сім’я Дронових, що проживає на вулиці Лісовій, відвезла подарунки до Нового року для відвідувачів розподільника на Шулявці.

До цього центру приходять безпритульні підлітки.

Тут вони можуть розраховувати на чай з печивом, працівники центру розподіляють між ними одяг, принесений волонтерами.

Ці діти, як правило, втекли зі своїх сімей, де їхнє життя було для них нестерпним.

Працівники центру, що розташований за адресою Довженка 2 кім. 11, допомагають виготовити їм нові документи й по можливості влаштовують на навчання й роботу.

З особливим теплом підлітки ставляться і до м’яких іграшок. Вони були цього позбавлені у дитинстві. Саме тому, окрім одягу, Віра та Сергій Дронові привезли їм під ялинку й іграшки.

Працівники центру їх приймали із вдячністю.

У центрі роблять безкоштовно тест на ВІЛ. Віднедавна тести на туберкульоз стали платними. Безпритульні підлітки потребують на них коштів. Гроші потрібні тут і на закупівлю медикаментів.

У цьому центрі очкують найближчим часом на 15 безпритульних, які прийдуть на святкування Нового року.

Нагадаємо, що до дня Святого Миколая волонтери відвезли іграшки, одяг та канцтовари для дітей з розумовими вадами Святошинського притулку.

Волонтерам навіть пожертвували для притулку комп’ютер, зараз родина Дронових визначає, якому притулку він найбільш необхідний.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539