Відбувся кастинг “Коцюбинське запалює зірки” / ВІДЕО

0

З-поміж понад 50 учасників до фіналу потрапили близько 30. Організатори ще не поуточнюють дату фіналу, але повідомляють, що це буде після травневих свят.

Приз, який отримає переможець залишається таємницею. У конкурсі його виборюватимуть  мешканці Коцюбинскього, Гостомеля, Ворзеля, Бучі, Ірпеня та інших населених пунктів.

На кастингу побувала знімлаьна група програми “Вікна-Новини” телеканалу СТБ.

Попри те, що реєстр анкет мав закінчитися ще 10 квітня, організатори вирішили дітей не обмежувати. Відтак всі охочі приходили записуватись і в день самого кастингу.

“Був один випадок, що такій учасниці, яка зареєструвалась саме в день кастингу, поставили не її фонограму. Але до кінця танцю майже ніхто не зрозумів, що то не та музика. Вона не розгубилася й імпровізувала під той супровід, який поставили.

Найкращими були ті номери, де була творча постановка. Вони виглядали яскраво. Один з них це номер брата і сесри: 5-річна дівчинка танцювала і співала, а він грав на гітарі,” – говорить Людмила Антоненко, директор будинку культури селища.

Фіналісти змагатимуться в 4 категоріях: вокал, художнє читання, хореографія, виконавча майстерність. Але, якщо у кастингу учасникам дозволяли спробувати сили в кількох напрямах, то у фіналі доведеться зробити вибір.

Визначатиме переможця суддівська колегія у складі:

Кунцевича Миколи, народного артисту України, заступника директора вищого навчального закладу “Коледж театру і кіно”,

Паравян Валентини, співачки, фіналістки програми “Шанс”, голос проекту “Танцюю для тебе”,

Курашова Артема, хореографа, чемпіона України з бальних танців – 2008 року, неодноразового призера, володара гран-прі в номінації “хореографія” на Міжнародному фестивалі “Райдуга зірок” в Болгарії.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539