У лісовому озері спускають воду

9

“Я проїздив біля озера. Там вже починаються роботи. Його будуть чистити. Вагончик поставили. Область гроші виділила – мільйон вісімсот. Про це на Дні селища говорила депутат облради Наталя Семко,” –  розповідає депутат селищної ради Віктор Боримський.

Лісник Святошинського лісопаркового господарства Олександр Топчій щойно побачив обміліле озеро одразу поїхав до селищної ради.

“Я бачив робітників біля озера. Вони з фірми “Альянс Будівельників України”, сказали, що в селищній раді це питання курує Дмитро Мацепа. Я поїхав до селищної ради Мацепи там не знайшов. Сконтактувався з депутатом від облради, яка ніби курує це питання Наталією Семко.

На словах всі гарно розповідають, що озеро почистять. Але ніяких проектів мені не показали. Сьогодні-завтра подамо відповідні документи в прокуратуру – хай там розбираються. Бо коли виділяються такі гроші на чистку озера облрадою в кризовий час та ще й не на території області, а на територію Києва, то це не може не насторожувати,” – розповідає лісник.

Телефоном в організації-підрядника повідомили, що сьогодні поблизу озера вже встановили банери із зображенням проекту території благоустрою озера після очищення.

У ТОВ “Альянс Будівельників України” стверджують, що роботи, за які їм досі ні копійки не заплатили, вони завершать до кінця поточного року, біля озера з’являться пляжі, через озеро буде пішохідний місток, дамбу мають почистити, перекрити ґратками задля безпеки.

9 коментарів

  1. Житель Коцюбинского 21 Вересня 2011 at 17:14

    Прекрасное начинание СелыщнойРады совместно с депутатом облрады Натальей Григорьевной Семко.Что обещали то и делают.Это радует!А господину Топчию напоминае что территория Коцюбинского никогда не была и не будет территорией Киева.

    • Серж, Понамарьова 22 Вересня 2011 at 00:56

      Твоєю – точно не повинно бути …

  2. Анонім 21 Вересня 2011 at 18:05

    депутат Мацепа – депутат облради Наталя Семко – виділення таких коштів (якщо це правда?). А тепер відгадайте загадку – кому пішов відкат і чия фірмочка будуватиме місток через озеро? А він потрібен цей місток?
    Та чи цікаво це буде прокуратурі,лише мільйон з лишком гривень…

  3. Серж, Понамарьова 22 Вересня 2011 at 00:55

    Що, знову до лісу руки чешуться?

  4. Житель Коцюбинського 22 Вересня 2011 at 21:39

    Скажіть будь-ласка звідки взялась інформація про сумму коштів, які виділено на роботи, пов’язані з очисткою озера ? І як Ви можете цитувати слова депутата Семко Наталії, якщо на офійному святкуванні дня селища вона не вказувала, зазначену Вами суму.

    Якщо Вам не потрібен даний проект, який робиться для громади нашого селища, то що Вам взагалі потрібно ??? Нам з вами легко критикувати благородні дії інших людей, може взяти лопату та піти допомогати робити комфортне місце відпочинку для громади селища?

  5. Оленка 23 Вересня 2011 at 12:58

    Ви уважно читали? Про суму говорить депутат Боримський з сільради. Передає, я так розумію те, що він чув на святкуванні дня селища. А щодо очищення озера, то скажіть де і коли збираємось, що треба робити. На суботниках були і з озером поблизу дому раді допомогти. Тільки треба організовано розповісти, що всім робити і що при собі мати. Я так розумію, що крім лопати знадобляться резинові чоботи чи щось таке. Я ні разу озеро не чистила.Але скажіть коли і з чим бути і я з друзями прийду вам допомогти.

  6. з вулиці Шевченка 23 Вересня 2011 at 17:11

    Оленка, не думаю, що чоботях і з граблями ви з кількома друзями дасте лад озеру. Катався сьогодні на велосипеді навколо озера. Ніякого щита з проектом очистки не бачив. Дійсно, що та м за місток задумано і для яких потреб? Там що такий рух з одного берега на інший? Та пішки озеро можна обійти хвилин за 20! Але ж треба “освоїти” майже 2 мільйони гривень!
    У мене взагалі закралася думка,а чи не задумали Семко-Мацепа за держкошт обладнати для своїх “потреб” діляночки для зведення маєтків біля озера? Ну не вірю я в те, що у цієї парочки так болить серце за озеро! А точно хтось знає,на чиїй територйї озеро знаходиться юридично – Києва чи області?

  7. Житель Коцюбинського 18 Листопада 2011 at 00:14

    Я проживаю біля озера і кожен день заходжу подивитися на виконані роботи по розчистці озера. Хлопці з організації, що чистять озеро кожен день працюють і витягують муляку з цього озера, може все-таки за 40 років ми вже будемо мати можливість купатися в чистій воді, а ні в каналізації, від якої навіть рибу не можливо їсти від воні. Велике спасибі, незнаю кому, за це. Я бачив багато моїх сусідів, що допомагали вигрібати і розчищати дамбу, в вихідний день теж піду допоможу і всіх жителів запрошую

  8. Александр 18 Листопада 2011 at 12:42

    Чему или кому Вы завидуете?? Завидуете тому,что кто то выбил деньги для этих работ? Тому,что пришлось не один месяц депутатам бегать по кабинетам и договариваться выделить деньги?? Тому,что б найти найти строительную компанию для проведения этих работ?? Вы сами то что сделали для улучшения жизни в своём поселке?? Языками на сайте чешите? Да стыдно за Вас Коцюбинчане.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539