Прокуратура пішла рахувати пеньки

1

23 лютого прокуратура Києва попередила масове знищення дерев у Біличанському лісі на території КП “Святошинське лісопаркове господарство”.

Наразі Держекоінспекція встановлює причетних до цієї події, повідомляє прес-служба відомства.

У прокуратурі нагадали, що в минулому році було засуджено двох директорів підприємств, які незаконно вирубали дерева в Святошинському та Дніпровському  районі столиці (на перетині вулиць Героїв Космосу та пр. Леся Курбаса, вул. Туманяна, 2).

“Як правило, суб’єкти господарювання знищують дерева задля спорудження житлових комплексів за рахунок зон рекреації – парків, скверів, лісових масивів. Тому, прокуратура столиці з метою упередження вирубки дерев, знесення зелених насаджень та миттєвого реагування на незаконні дії забудовників зобов’язала лісопаркові господарства заздалегідь інформувати органи прокуратури про санітарні та інші вирубки”, йдеться в повідомленні на сайті прокуратури міста Києва.

Як стало відомо редакції, паркан звели довкола ділянки, на якій селищна рада Коцюбинського надала дозвіл зводити багатоповерхівки ТОВ “Бік “Благобуд”.

1 Comment

  1. LEX 27 Лютого 2012 at 19:59

    заподліст Євстифєєв почав свою чорну справу!!!!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539