Суботник в лісі поблизу Лісової, Меблевої та Пономарьова

4
12 травня в суботу о 10:00 лісники Святошинського лісгоспу запрошують всіх мешканців селища прибрати ліс після свят, щоб в нього було приємно заходити.

Точки збору й напрямки для прибирання:

  • вул. Лісова, навпроти будинку Лісова 20, збір за смітниками, прибирання у бік озера. (координатор Ірина 050 419 12 49)
  • вул. Меблева, навпроти будинку Меблева 11 б, збір біля дитячого майданчика прибирання у бік озера. (координатор Ірина 050 419 12 49)
  • вул. Пономарьова, збір навпроти школи, прибирання вздовж дороги й в глиб лісу. (координатор Юрій 066 366 34 44)

Попри те, що лісники забезпечують транспортом, печатками та пакетами для сміття, велике прохання з собою про всяк випадок по можливості теж мати перчатки та будь-які старі пакети для збору сміття.

Всіх, хто зголоситься прибирати ліс у вказаних точках збору, лісники просять подбати про максимально закрите взуття.

З повагою й надією на Вашу допомогу, працівники Святошинського лісництва .

P.S. (Ось результати з торічного суботнику)

Результати суботника 2010 року 

Учасникам прибирання лісники та активісти Коцюбинського, які вже підтвердили свою участь в запланованому заході, гарантують веселий настрій та дружню компанію.

4 коментарі

  1. Сашко 3 Травня 2012 at 17:22

    Предлагаю во время очередной поселковой сесии прийти и “убрать” всю селищную братву(всех власть имущих и всласть живущих)! Всех на смитнык истории. А также в лесу прибрать зеленый забор Эвстифеева, вместе с охраной.

  2. Avrora 3 Травня 2012 at 20:01

    Неодноразового брала участь у таких заходах, але цього року вагаюся. Проблему зі звалищем сміття біля автобусної зупинки по вул. Лісовій 20-а не вирішено з минулого року(хоча це було задекларовано)! Навпаки звалище тільки росте!Крім того, двірники та люди зробили нове звалище за смітниками, і там також без техніки не обійтися. Скажіть, будь ласка, чи є сенс збирати поодинокі пляшки та сміття, якщо існуючі звалища не ліквідовано?

  3. Ірина Федорів 4 Травня 2012 at 12:38

    Дзвонила директору УЖКГ “Біличі” Пушанку. Пообіцяв після 9 (10 – 11 до суботника) вийти разом зі мною й оцінити, що нам треба для прибирання і що УЖКГ може надати. Відпишусь по результату.

    А прибирати все одно треба, бо якщо не будемо, то прогулятись лісом вже не буде приємністю.

  4. Avrora 6 Травня 2012 at 02:23

    Зважаючи на той факт, що звалище напроти Лісової 20-а виникло і завдяки старанням двірників, які постійно виносили туди листя разом із сміттям, доречно було б запропонувати Пушанку забезпечити їх участь у суботнику та прибрати за собою.
    Крім того, в минулому році, судячи з Вашої з ним розмови, він навіть техніку обіцяв надати для ліквідації сміттєзвалища. Сподіваюсь хоча б на який-небудь результат від нашого УЖКГ. )

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539