Опозиція не зняла Кутового на користь Юракова

1

Гра у перетягування канатуБЮТ оприлюднила списки тих кандидатів, які знімуть на користь УДАРу. Але зняли зовсім не тих, кого просили самі УДАРівці.

Таким чином Вячеслав Кутовий залишається кандидатом в депутати округу № 95. БЮТ мотивує своє рішення тим, що у них соціологічні опитування дають інші результати.

За домовленостями дві сили повинні були зняти з виборчих перегонів тих, хто має нижчий ретинг.

Згідно з даними штабу БЮТ, які надали редакції Сайту громади селища, голоси розподіляються зараз таким чином:

Кутовий – 16,1%
Юраков – 14,7%
Мельник – 12,1%
Медвєдєв – 3,2%.

В БЮТі не поточнили, хто робив це соціологічне опитування й скільки респондентів було опитано.

Інститут соціальної та політичної психології оприлюднив свої результати соціологічних досліджень, де результати є такими:

Юраков – 21,8%
Мельник – 17,2%
Кутовий – 16,9%
Жовтяк – 8,2%.

Сьогодні, після таких результатів соціологічних опитувань, Євген Жовтяк заявив про те, що знімає свою кандидатуру добровільно, оскільки не хоче, щоб Мельник переміг й став народним депутатом. Він не назвав прізвища єдиного кандидата на чию користь він знімає свою кандидатуру. Натомість Жовтяк закликав виборців йти й глосувати за інших.

Джерело редакції повідомило, що ціна за зняття опонента у переговорах між БЮТ та УДАРом на окрузі в Київській області сягає 750 000 доларів.

1 Comment

  1. Сан Саныч 16 Жовтня 2012 at 08:13

    Ну не дебилы эти наши опозиционеры?!?! Юраков и Кутовой берут за ручки Мельника и ведут его в Раду! Представляю, как радуется сейчас Пэтя Мельник, узнав, что опозиционеры так и не договорились.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539