На Садовського поскаржились до СБУ інвестори ЖК “Коцюбинський” / Колонка автора

3

Селищний глова Вадим Садовський не підписує свідоцтва про право власності інвесторам ЖК “Коцюбинський”. Наша ініціативна група написала колективне звернення до СБУ з проханням надати правову оцінку таким діям селищного голови.

Ми обурені в принципі не діями, а радше бездіяльністю селищного голови. Його вимоги, аби ми відмовились від медичного обслуговування, дитсадків, шкіл – це порушення наших прав, прав громадян України.

Такі вимоги взагалі показують приклад того, що якщо хтось захоче будуватись в селищі й продавати далі житло, то потенційних інвесторів можуть легко шантажувати невидачою свідоцтв права власності, доки ті, хто вклав свої гроші в нове житло, не повідмовляються від всіх соціальних благ, які має гарантувати держава українцям.

Ось такий текст звернення підтримали кілька десятків інвесторів.

Аналогічні звернення нами були направлені в ГПУ, прокуратуру Київської області, прокуратуру Ірпеня.

P.S. (Після того, як редакція сайту розмістила мій попередній матеріал, до мене телефонував селищний голова й вимагав надрукувати спростування. Вадим Садовський дійсно підписав кілька свідоцтв про право власносі, але, як я вже писав, виключно в обмін на відмову людей від соціальних гарантій, гарантованих державою та конституцією України.)

Микола Клименко, представник інвесторів ЖК “Коцюбинське”

3 коментарі

  1. LEX 17 Жовтня 2012 at 18:38

    нехай “інвестори” дорогу спочатку відремонтують- тоді можна підписати!!! Я на боці селищного голови!

  2. Віктор 17 Жовтня 2012 at 23:27

    Селищний голова Садовський вже й не знає чи виконувати свої функції згідно законодавства “Про місцеве самоврядування”, чи прислухатися до своїх депутатів “яструбів” -не захисників своїх майбутніх виборців, а “трубадурів ” сьогоднішньої бандитської влади та їх поплічників з облдержадміністрації.
    Поки народ мовчить- бандота розпоясалася…. в самому центрі(серці) України.

  3. Віктор 17 Жовтня 2012 at 23:36

    P.S. Я не захищаю його, а просто констатую факт… До якого позору дожилася Україна, коли під керівництвом кучки олігархів правляча бандитсько-партноменклатурна верхівка разом з прокуратурою та судами знищує всі конституційні права рядових українців.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539