Мельник програв у Коцюбинському = він буде фальсифікувати до останнього / Колонка автора

1

Вчора зранку було пораховано близько 5 % бюлетенів 95 округу. Петро Мельник був на 3 місці. Дуже довго нових результатів не було.

Один з моїх знайомих юристів, який брав участь у кількох поспіль передвиблорчих кампаніях, ще вчора зранку спрогнозував, що з боку Мельника буде зволікання у підрахунку. Штаб Мельника з’ясує, скільки їм треба до перемоги, й спробує закрити цю вилку фальсифікуванням.

Знайомий пояснив, що розрив зросте й Мельник вирветься на 1 місце. Далі розрив буде зменшуватись, але вони зроблять достатній запас, щоб він переміг принаймні з мінімальним відривом.

І дійсно, результати на сайті ЦВК, після того, як ОВК в Ірпені оточили сотні молодиків змінились ближче до ночі. Тепер Мельник очолює гонитву за мандатом.

Результати голосування, які не приймають в ОВК в нашому селищі очевидні. Мандатогон Мельник на одній з дільниць навіть не на третьому, а на четвертому місці.

Як не старались селищний голова Коцюбинського Вадим Садовський, депутатка облради Наталія Семко, майже всі депутати селищної ради, які блазнювали перед Мельником, прибирали перед його приїздом ліс (а за всі роки вони в своїй більшості жодного разу не вийшли прибрати ліс для громади), оголосили його почесним громадянином селища без відповідного рішення селищної ради, влаштовували дешеві продуктові ярмарки,забороняли політичним опонентам ставити намети в селищі, відкривали озерозапрошували дітей купатись у ставку, де лактопозитивна кишкова паличка перевищує норму мало не в 5 разів і де купатись заборонено, згідно з висновками СЕС і МНС.

коцюбинчани своїми голосами сказали: “Петя Мельник, ты кто такой, давай, да свиданья!“.

На одній з дільниць в селищі Мельник посів навіть не 3, а 4 місце!

Наводжу результати волевиявлення в смт Коцюбинське:

Дільниця в лікарні на вулиці Лісова:

Юраков – 229 голосів

Кутовий – 188 голосів

Войцех – 134 голосів

Мельник – 124 голосів

Дільниця в ЗОШ N18

Юраков – 261 голосів

Кутовий – 251 голосів

Мельник – 130 голосів

Войцех – 59 голосів

Дільниця в ліцеї

Кутовий – 333

Юраков – 257

Мельник – 165

Войцех – 100

Дільниця на ДОЗ

Кутовий – 273

Юраков – 247

Мельник – 194

Войцех 83

Дільниця в Будинку культури

Юраков – 244

Кутовий – 191

Мельник – 154

Войцех – 57

Виходить у селищі Коцюбинське переміг Юраков з розривом лише у 2 голоси від Кутового. Юраков набрав у селищі 1238 голосів. Кутовий – 1236.

За Мельника проголосували 767 виборців.

Але такі результати ОВК не приймає. Ймовірно, як казав мій знайомий, вивчають і перекривають вилку.

Освітяни, які традиційно в селищі беруть участь у виборчому процесі, кажуть, що члени комісій дуже знервовані через ситуацію, яка складається в Ірпені. Вони натякають, що на попередніх виборах ірпінським головою, згідно з народним волевиявленням, мав стати не Скаржинський, який обіймає зараз цю посаду.

“У нас протоколи не приймають. Ми маємо їхати до ОВК на 12 годину. Бюлетені зараз охороняє міліція. Ми не здали їх до тепер, бо перспектива стояти під дощем цілу ніч не дуже тішить. Сподіваюсь, сьогодні здамо,” – говорить одна з членів комісії в коцюбинському, яка не захотіла, щоб її прізвище друкували.

“Я вдячна людям, які прийшли голосувати. Все пройшло без ексцесів, без скандалів,” – додає вона.

Але коцюбинчани мене радують. Я ними пишаюсь. Я цілком і повністю розділяю позицію “Української правди”. У 95 окрузі обрати Мельника ми не маємо права.

УП. Ірина Федорів


1 Comment

  1. прохожий 31 Жовтня 2012 at 11:48

    согласен с автором. Приятно жить с людьми, которые не ведутся на дешевую пропаганду и гречку.:)

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539