У мене була мрія… Каралєвская, Довгий, Мельник – Rest in peace / Колонка автора

1

Label Profile: R.I.P. SocietyДо виборів у мене було три основоположні вимоги.

1) Каралєвская не мала пройти в парламент

“Гаварящая лошадь”, як каже Монтян, не має бути в ВРУ, скільки б грошей не вгатили.

Те, що Королевська не пройшла – це прекрасне свідчення того, що скільки грошей в пустелю не влий – результату не буде.
Може, на майбутнє це буде хороший урок тим, хто хоче з “гаварящей лошаді” за гроші, роблячи рекламу, де вид ззаду Каралєвської склеєний з видом ззаду пам’ятника Родіна-мать покликаний зробити в уявленні людей політика, який “має мрію” й, як писав Подервянський, “літає і всіх визволяє”.

Народ, вже не 90-сті й реклама в стилі Льоні Голубкова, який “має мрію” апріорі непрохідна.

Більше того, у світі завжди діяв закон: сила дії викликає протидію. У цьому випадку в українців є прекрасні слова: що занадто, то нездраво. Нахіба таке робить? Які безрукі технологи над цим працювали?

Ну, народ оцінив. А таке неефективне капіталовкладення має навести на відповідні висноки, щоб не повторювювалосбь на наступних виборах.

2) Довгий мав програти вибори

Те, що в Києві, столиці України, де є доступ до інтернету, стільки людей все ж проголосували за Лесика – дуже тривожить. Але тішить те, що гречкозасіяні мізки людей виявились таки в меншості.

Хто не підкорив Київ – тому не посилу підкорити Україну. Всім довгоподібним засівальникам треба сказати: ты кто такой? Давай да свиданья!

І електорат своєю більшістю довів, що він є народ, якого правди сила Довгим звойована ще не була.:)

3) Мельник не повинен був незаконно заволодіти знову мандатом

Це принципово. Зрештою це тест на здоровий глузд для всіх. Тут треба подякувати низці людей.

Спершу виборцям, яким вистачило здорового глузду проголосувати не за Мельника, та коцюбинчанину Ігорю Домбровському, який вчасно сповістив ЗМІ про братків на ОВК.

Друге – міжнародним спостерігачам та ЗМІ, зокрема “Українській правді”, які приїхали оперативно на місце події й зробили ситуацію на дільниці публічною.

І третє… тут не повірите… треба подякувати “Партії регіонів”, якій вистачило здорового глузду й сили політичної волі після того, як стали всім відомі методи, якими Мельник хоче забезпечити собі перемогу, йому втовкмачити, щоб визнав свою поразку.

Вчора пролунала офіційна заява Єфремова.

Мельник сказав, що проти нього виставили б хоч мавпу і вона б виграла. Треба сказати, що рідко почуєш правду від Петра Мельника. Але тут він не помилився.

Особисто я голосувала б за мавпу. Мавпа дійсно менше зробить поганого у порівнянні з Петром Мельником у ВРУ. І з бюджету на її утримання піде значно менше коштів, а щодо законотворчої діяльності, то ККД буде приблизно однаковий.

Нам телефонують навіть колеги і однопартійці Петра Мельника і вітають з його поразкою. І ми от думаємо, як же треба допекти не лише нам, але й своїм, що вони тішаться, що поруч з ними у Раді Мельника вже не буде.

Воно й не дивно, бо сам Мельник до виборів попросив його з Партією регіонів не уособлювати.

Добре, коли збуваються наші, а не їхні мрії. Те, що Каралєвская, Довгий пролетіли – це прекрасний показник того, що все залежить саме від нас.

Мельнику сказали відступити й визнати результати.

Наближені до влади селища Коцюбинське подеякують, що Мельник може залишитись не лише безмандатним, але й втратить своє ректорство, бо таки дійсно всіх дістав.

За Мельником навряд чи жалкуватиме хтось, крім таких, як наша влада в Коцюбинському.

Мельник зараз на 2 місці й ця битва це не виграна в юридичному полі. Але заява Єфремова на 5 каналі дає надію, що 95 округ ми відстоїмо.

ПС (Особлива подяка кандидату по 95 округу Євгену Жовтяку, який проаналізував результати соцопитувань і знявся з виборів, усвідомлюючи, що набирає лише близько 8 %. Він зменшив тим самим шанси Мельника. Добре, коли здоровий глузд перемагає).

УП. Ірина Федорів

Tagged with:

1 Comment

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539