На 95 окрузі відбулися фальсифікації на користь “Партії регіонів” / Колонка автора

1

Засідання ОВК 95 округу, яке розпочалось зразу з моменту початку всеукраїнського голосування, завершилось фальсифікацією.

Коли увага ЗМІ та міжнародних спостерігачів притупилась, після того, як влада визнала поразку провладного кандидата Петра Мельника, ОВК вдалось до фальсифікації на користь “Партії регіонів”.

4 листопада голова комісії зробив перерву до 10 ранку 5 листопада (понеділок). Яке ж було здивування представників опозиції, деяких членів комісії, міжнародних та українських спостерігачів, коли після прибуття на засідання всі побачили вимиті підлоги та прибрані кімнати.

“Чого прийшли? Вже нічого не буде,” – повідомила нам прибиральниця.

Підсумковий протокол так і не вивісили. Як з’ясували спостерігачі, засідання закрилось опівночі з 4 на 5 листопада.

Протокол підписаний о 00:25.

Пізніше стало відомо, що ОВК 95 округу надало ЦВК сфальшований протокол, де у ВО “Свобода” вкрали 2090 голосів на користь “Партії регіонів”.

Хочу висловити подяку членам комісії, які не підписали ганебний сфальшований протокол з викривленими результатами народного волевиявлення: Денисенко Ю.В., Прокопець Н.В., Ковальчук Я. О.

Але дуже здивувало, що член комісії від опозиції (НУНС) Михайло Лензик підписав сфальшований протокол.

Раніше лідер УДАРу Віталій Кличко вже попереджав голову ОВК 95 округу Андрія Новошицького та його заступника Георгія Майсурадзе про недопущення фальсифікації, та, вочевидь, це не поділяо.

Наразі Новошицькому виділена особиста охорона і він через чорний хід покинув приміщення ЦВК. ВО “Свобода” буде оскаржувати сфальшовані результати та домагатись кримінального переслідування фальсифікаторів.

Ігор Домбровський, спостерігач від ВО “Свобода” на окрузі № 95.

1 Comment

  1. Сашко 6 Листопада 2012 at 21:31

    Молодцы свободовцы – дали таки в зубы рыгам!!! Но уголовное преследование должно быть всех членов комисии-они все фальсификаторы! И главное в ходе следствия определить кто заказчик!!! Есть версии?

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539