Присяжнюк хоче об’єднати Київ та область в нову адміністративну одиницю

4

Після гарячої лінії з мешканцями області очільник Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк розмістив запис на своїй Facebook – сторінці.

“Київ та область мають жити в мирі та злагоді і не повинні вирішувати свої питання за рахунок один одного, а, навпаки, зобов’язані враховувати інтереси сусіда. Більше того, в мене є пропозиція, яка рано чи пізно може бути реалізована в рамках адміністративної реформи. Вона полягає в тому, щоби об’єднати Київ та область в єдину адміністративну одиницю,” – зазначає Присяжнюк.

Це дало б чудову можливість розвивати одночасно Київ та Київську область. Поки це неофіційна пропозиція – вона потребує певного обґрунтування, проте після вивчення та підготовки, я ймовірно буду її вносити в рамках адмінреформи,” – додає очільник КОДА.

4 коментарі

  1. партизанка Зоя 4 Лютого 2013 at 20:56

    Во эстифеев и садовский накуралесили, что теперь и присяжнюк извивается как вьюн на сковородке. А еще ведь и ответить придется за преступления в составе ОПГ.

  2. Гость 7 Лютого 2013 at 22:02

    Ха! Мне нравится фраза ” в интересах друг друга” 🙂 Т.е в интересах Присяжнюка и наших коцюбинских депутатов/головы? давайте продолжать жить в селе без магазинов, без дорог, без школ/садиков, без денег на муз школу, но в интересах руководителей области… (им же работа нужна)))

    Ясно одно, что в составе Киева, Коцюбинское будет получать гораздо большее финансирование и на всех правах будет претендовать на все инфраструктурные и другие проекты столицы.. И тут вопрос уже не леса, а финансирования. Сегодня проходила по центральному парку, была в шоке от уборки коммунальщиками. Одно понимаю – окраина, но тут же вроде как центр поселка, рядом поселковый совет! В Киеве уже давно позвонила бы на линию мера, написала бы письмо, а тут понимаю – писать Присяжнику, а уж тем более Садовскому БЕСПОЛЕЗНО. Вот вам и область и наши с Вами ИНТЕРЕСЫ.

    Извините, но не понимаю я жителей, кто против присоединения к Киеву.

  3. Юлия 12 Лютого 2013 at 17:05

    Абсолютно согласна с предыдущим комментарием!!!!!!!!!Моя семья всеми руками за присоединение к Киеву!

  4. віктор 26 Лютого 2013 at 22:40

    шановні жителі ! чим скоріше будете мо в м. Київ тим раніше прийде до вас всіх хоч якась цевілізація. ми перестанемо бути отприсками Садовських, скаржинських, які купаються у маслі, а ми їх все слухаємо брехні.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539