Янукович вимагає забезпечити можливість творчого розвитку дітям

1

Про це він сьогодні заявив під час засідання Кабінету міністрів України.

“Цей рік оголошений роком дитячої творчості. Я постійно чую про те, що через недофінансування закриваються гуртки, секції, центри творчості дітей. Це неприпустимо. Тому доручаю забезпечити державну підтримку закладам дошкільної освіти для того, щоб кожна дитина могла розвиватись творчо,” – сказав Віктор Янукович.

Крім того президент звернув увагу на те, що в країні зникають гральні майданчики для дітей.

“Виправте свою помилку,” – звернувся глава держави до профільного міністра Дмитра Табачника.

Нагадаємо, що в рік дитячої творчості депутати селищної ради проголосували за скорочення 20 % бюджетних місць в музичній школі.

Задля вирішення цього питання до селища приїздив Уповноважений Адміністрації Президента з прав дитини Юрій Павленко, який доручив селищному голові до 20 лютого розібратись у ситуації, але зустріч Садовського з Павленком не відбулась через щільний графік уповноваженого з прав дітей й перенесена на невизначений термін. За цей час прокуратура визнала рішення депутатів неконституційним й вимагає його скасувати.


1 Comment

  1. Ценитель музыки 2 Березня 2013 at 13:09

    Если выпускники муз. школы после выпуска смогут вот так играть (как индивидуально, так и в составе оркестра) и смогут собирать такие залы, тогда я за муз. школу, если же нет, то это выброшенные деньги, которые имхо можно использовать более еффективно.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539