Депутатська спартакіада в Приірпінні: Садовський програв Боримському

0

Вихідними в Ірпені відбулися змагання між командами місцевого самоврядування Приіпіння.

Депутати та представники громад Ірпеня, Коцюбинського, Ворзеля та Гостомеля змагались за першість в настільному тенісі та міні-футболі.

Перемогу в футболі здобула збірна Ворзель-Гостомель, яка протистояла Ірпеню та Коцюбинському.

“Перемогою ми завдячуємо депутату Ворзельської ради Юрію Куричу. Він реальний форвард. Молодець. Спортивно підготовлений. Грати з Коцюбинським було важче, ніж з Ірпенем. Ми ще не притерлись як команда. На воротах стояв переважно я, але мінявся з нашим депутатом Османовим Темразом,” – розповідає депутат Гостомельської ради Сергій Кандиба.

У збірній Ворзель-Гостомель також грали депутат Ворзельської ради Олег Атаманчук та депутат Гостомельської ради Петро Тихорський.

“У футболі ми програли Ірпеню 3-1, але виграли в збірної Гостомель-Ворзель 5-4. Потім збірна Гостомель-Ворзель виграла в Ірпеня. Фактично ми єдині виграли в переможця змагань– збірної Гостомель-Ворзель, але за голами – забиті та пропущені – програли і тому посіли 2 місце,” – розповідає як грали в міні-футбол його колеги депутат Коцюбинської селищної ради Віктор Боримський.

На воротах збірної селища Коцюбинське стояв депутат Іван Лизун. Поруч з ним у статусі захисника сотки футбольного поля наміряв депутат Владислав Євстифєєв, майстер спорту у греко-римській боротьбі. Очевидці кажуть, він не забивав.

“Олексій Оліник дуже добре грав і гарно забивав. В команді також був депутат Ясінєв й його син, які теж забивали,” – розповідає, кому вдалося поцілити у ворота суперника голкіпер Лизун.

“Окрім футболу ми грали в настільний теніс. З нами грав Рожанський та Ясінєв. Я вибув, а в півфіналі з нашого боку взяли участь депутат Боримський та селищний голова Садовський,” – додає Лизун.

Депутат Боримський після тривалого двобою з селищним головою Коцюбинського таки виборов собі друге місце.

Вадим Садовський, який поступився у техніці й витривалості депутату, відповідно взяв бронзу.

“Не було бажання піддатись, чесне слово. Найцікавіша гра була з нашим головою. Першу партію ми грали хвилин 10. Довго дуже,” – розповідає Боримський.

Депутат Боримський, який віддав першість депутату Ворзельської ради Юрієві Куричу, визнав, що суперник був доволі сильний і відзначив, що для нього техніка гри опонента була доволі несподіваною.

Переможець із Ворзеля переконаний, що депутат Коцюбинської селищної ради мав всі шанси перемогти.

“Він дуже сильний суперник. Якби не його затяжна боротьба за півфінал з мером, то він би мав всі шанси на золото. У них була дуже тривала партія перед нашою грою. Це виснажливо.  Ну, й дається в знаки на витривалість те, що мені 30 років,” – зазначає ворзельчанин Юрій Курич.

Всього за першість в настільному тенісі змагалось 12-ро претендентів.

З-поміж жінок охочих поборотись за першість у настільному тенісі виявилось лише двоє. Після двобою ще одну перемогу Гостомелю принесла секретарка ради Кислиця Олена.

Для гри у волейбол та пертягування канату в учасників забракло часу.

Члени комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту селища Коцюбинське, яка в усьому регіоні славиться тим, що три роки її голова Вадим Казіміров не проводить засідань, на спортивний захід не прийшли.

Одіозний депутат Коцюбинської селищної ради Сергій Черніков, який запевнив, що добре грає в шахи, теж був відсутній.

“Мне перед днем рождения три дня готовиться надо,” – пояснював Черніков депутатам напередодні матчу, чому його не буде.

Насправді ж змагання з шахів та шашок через брак учасників не відбулось.

“Заявки на змагання у грі з шахів та шашок подали лише депутати Гостомеля. На гру в шашки подавалась депутатка Людмила Пархоменко. Я ж подавався на гру в шахи. Ірпінь, Коцюбинське та Ворзель своїх представників не знайшли, а шкода,” – розповідає депутат Гостомельської селищної ради Сергій Кандиба.

Допомагала з організацією заходу депутатка Коцюбинської селищної ради Юлія Главацька, оскільки в Ірпінській раді очолює профільний напрям.

“Взагалі це чудово, що відбувся такий захід. Тут немає переможених чи переможців. Головне, щоб з року в рік такі змагання відбувалися й долучалося все більше охочих,” – каже депутат Гостомельської ради Сергій Кандиба.

Фото з сайту Коцюбинсьуої селищної ради та сайту Ірпінської міської ради.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539