Конфлікт народного депутата з начальником міліції Ірпеня

1

Народний депутат Вячеслав Кутовий вирішив скористатися своїм правом і задати під час години запитань до уряду своє питання Міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку.

“Взагалі кожен депутат може скористатись своїм правом і задати питання до уряду двічі на місяць. Вячеслав Кутовий неодноразово писав депутатські звернення на начальника Ірпінської міліції Юрія Скудара. Це були питання щодо “Теплозвукоізоляції”, щодо підпалу автомобіля депутата Гостомельської ради Марчука, щодо звернень інших громадян, чиї справи з незрозумілих нам причин не розглядали або затягували, але відповідей навіть на повторні звернення народного депутата ми не отримували,” – розповідає помічник народного депутата Олексій Туровський.

Народний депутат Кутовий вже отримав письмову відповідь за підписом міністра внутрішніх справ Захарченка, який запевнив, що найближчим часом, як того вимагає народний депутат, буде проведена перевірка начальника міліції Юрія Скудара на профпридатність.

“Щодо звернення народного депутата буде проведена перевірка й будуть прийняті відповідні рішення, згідно з чинним законодавством,” – пояснює Микола Жукович, речник головного управління МВС Київської області.

Результати перевірки обіцяють оприлюднити за кілька тижнів, про що проінформують зокрема й народного депутата Кутового.

Начальник міліції Юрій Скудар, окрім того, що є начальником міліції Ірпеня, є членом виконавчого комітету Ірпінської міської ради.

1 Comment

  1. Мария 25 Червня 2013 at 18:42

    Запрос депутата очень своевременный. По Скударю давно есть вопросы! Нажаль существующая власть превратила милицию в тупых исполнителей своей воли. Жаль рядовых милиционеров.

    95.158.3.1**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539