У лісі звели новий будиночок / Нові ФОТО

1

Навпроти будинку по вулиці Меблева, 11-б, в суботу зранку розпочалися будівельно-монтажні роботи.

Новий розвивально-рольовий елемент на дитячому майданчику в лісі відкрили представники торгової марки “Яготинське для дітей”.

Діти вибігали до будинку, коли його встановлювали на дитячому майданчику.

Першим вибіг Сашко.

“В такому будинку можна буде і пожити,” – сказав він мамі й забіг до будинку, де ще тривав монтаж лав.

Далі почали сходитись й інші діти.

Будинок довелося організаторам відкривати разом із дітьми, оскільки ті одразу в ньому “оселилися”.

“Ми дізнались від депутата селищної ради Коцюбинського Ірини Федорів про те, що батьки дуже хочуть встановити новий будиночок на дитячому майданчику. Допомогти дітям, які проживають в чорнобильській зоні, – для нас це питання соціальної відповідальності бізнесу. Більше того, ми розуміємо необхідність забезпечення права дітей на здорове дитинство, яке полягає в здоровому харчуванні  та чистому  довкіллі,” – говорить Євгенія Плясова, бренд-менеджер торгової марки “Яготинське для дітей”.

“У своїй роботі ми спираємося на наступні пріоритети: турбота про здоров’я своїх споживачів, відповідно і про здоров’я всієї нації, натуральність продукції та її висока якість. Цей будиночок – один з багатьох кроків, які ми робимо та планує робити надалі з турботою про маленьких українців. Сподіваємося, дітки будуть раді нашому подарунку й охоче гратимуться в ньому,” – додає Євгенія Плясова

“Я дуже рада, що в нашому лісі нарешті з’явився будиночок для дітей. Саме такі будинки й маютьбути в лісі, а не приватні садиби з великими мурами. Сподіваюсь, діти зможуть тепер досхочу грати в рольові ігри. У нас були гойдальні елементи, минулого року ми встановили спортивний елемент”, – говорить Тетяна, молода мати, що мешкає на Меблевій.

“Розважального елементу до тепер не було. І його таки бракувало. Для усебічного розвитку дітей – це вкрай необхідно,” – говорить Тетяна, молода мати, що мешкає на Меблевій.

Після відкриття дітям вручили гостинці.

“Я хочу висловити особливу подяку Сергію Карпенко з села Микуличі Київської областіЯ була щиро вражена, коли дізналась, що цей будинок – це не фабричне виробництво, а свого роду витвір мистецтва, який цей чоловік зробив своїми руками сам. Тут продумувалось все: від кольорів до дизайну. Узгодження тривали кілька місяців, але результат роботи майстра ми всі, а особливо діти, вже оцінили. Це унікальний будинок ручної роботи й інших таких немає,” – каже Ірина Федорів, депутат селищної ради Коцюбинського.

Діти прощались із благодійниками.

В дитячому будинку розмістились не лише діти а й батьки. Вони вчили дітей лічбі на рахівниці та кольорам.

Малеча вийшла з будитку лише після того, як стемніло.

Редакція далі публікує фоторепортаж повністю, аби всі охочі батьки могли скопіювати собі світлини з своїми дітьми.

Фоторепортаж з дітьми на прохання батьків

 

Інформація розміщена на умовах соціальної реклами.

1 Comment

  1. Володимир 15 Листопада 2013 at 13:14

    Потрібно за БУДКОЮ такий самий,тільки “Козацька Рада” :):):):)А на разі ми повинні дякувати Ірі!!!!!

    185.26.182.**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539