МВС: Мельника розшукує Інтерпол – суд ухвалив майже 23 мільйони застави

3

З середи Мельника розшукують вже не лише на пост-радянському просторі. Тепер одіозного екс-ректора податкової академії, розшукує Інтерпол.

Щоправда, на сайті Інтерполу Мельника не знайти.

“Є частина сайту Інтерполу, яку бачать всі громадяни, а є частина сайту, яку бачать лише правоохоронці. Мельник – в другій частині. Він дійсно у міжнародному розшуку” – пояснює чому не знаходять журналісти Мельника на сайті Інтерполу Сергій Бурлаков, речник МВС України.

Відтепер на Мельника полюватимуть у майже 200 країнах світу.

В середу суд ухвалив змінити міру запобіжного заходу для “регіонала”. Але навіть якщо його упіймають, то можуть випустити за майже 23 мільйони гривень, про це на своїй Facebook-сторінці зазначив речник МВС України Сергій Бурлаков. Саме таку суму визначила Феміда.

Нагадаємо, що спершу Петра Мельника шукали українські правоохоронці. Згодом – його оголосили в міждержавний розшук країн СНД.

Про це повідомило Управління зв’язків з громадськістю МВС України на офіційному сайті відомства.

Підставою для оголошення в міждержавний розшук стало рішення  Печерського районного суду міста Києва, яке дає дозвіл на затримання підозрюваного. Відомості про екс-ректора-утікача внесені до відповідних баз даних і направлено до країн СНД.

“На підставі рішення  Печерського районного суду міста Києва щодо  дозволу на затримання підозрюваного Петра Мельника, його оголошено у міждержавний розшук. Відповідні відомості внесені до баз даних, інформація направлена до країн СНД”, – ідеться в повідомленні МВС.

Нагадаємо, 27 липня працівники Головного управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів і зборів спільно з Головним управлінням боротьби з організованої злочинністю МВС затримали ректора Національного університету державної податкової служби Петра Мельника під час отримання ним двох хабарів у загальній сумі 120 тис. грн. Під час обшуку в його кабінеті також було знайдено 30 тис. дол. США.

1 серпня Печерський суд обрав для Мельника міру запобіжного заходу у вигляду домашнього арешту.

9 серпня підозрюваний утік з-під домашнього арешту, позбувшись електронного браслета. У МВС вважають, що він не міг за своїми документами виїхати з країни.

12 серпня Печерський райсуд Києва санкціонував затримку й примусову доставку в суд Мельника.

3 коментарі

  1. з вулиці Шевченка 14 Серпня 2013 at 15:00

    Відсидиться Петя десь на хаті на Чернігівщині. Потім пилюка скандальна спаде і він тихо-нишком через Білорусь переїде до Росії. Там вже стільки “наших” приховалися! Згадаймо, хоча б екс-міністра МВС Білоконя або віце-премьєра Колєснікова! Петя там теж знайде собі прихисток. Якщо вже не знайшов. А мені цікаво: як тепер почуваються ті коцюбинчани, які голосували за Петю? Мізки до цього часу не прочистилися? Та щось і Вадік – наш мер Садовський з дружком прохиндєєм Євстєфєєвим притихли…

    213.169.93.**

    • ЖЛОБ 14 Серпня 2013 at 16:52

      Почуваємося прекрасно і при повторному голосували б за ПЕТРА ВОЛОДИМИРОВИЧА!А як ВИ почуваєтесь шановний коли голосували за Кутового а отримали Т У Ш К У !Краще уже мовчіть тихенько і терпіть Віктора Федоровича до 2020 року.

      195.5.126.**

    • Продавець 14 Серпня 2013 at 22:44

      Да, Петя розділив відповідальність за взятку на всіх, хто за нього ходив агітував, пальці “вєєромь” ставив, а тепер ходять як в г….. покупалися, наче вони брАли, а Петя в шоколаді!!!!

      95.158.2.**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539