Попов зустрів на Євромайдані комендантів Домбровського та Скіпальського

1

Два коцюбинські коменданти – Ігор Домбровський та Андрій скіпальський сьогодні несли ранкову варту на Євромайдані з 5 ранку до 10:00.

По дорозі на роботу на майдан Незалежності завітав Олександр Попов – голова КМДА.

“Ми очолювали охорону. Мали забезпечувати порядок. Хотіли на нічне чергування, але там було достатньо людей. Ранковий час – найважчий,” – розповідає коцюбинчанин Андрій Скіпальський.

І в дощ, і в холод. На варті європейської України

І в дощ, і в холод. На варті європейської України

“Попов заїхав на майдан по дорозі на роботу. Сказав, що щойно вийшов з відпустки. Перший день на роботі й вирішив заїхати. Запитав, що нам потрібно було. Ми відповіли, що треба туалети, намети МНС для обігріву людей. Попов пообіцяв це забезпечити. Також сказав, що до вечора встановить сміттєбаки. Подякував, що ми стоїмо без партійної символіти, підтримував нас. Зараз я сідаю в метро, забираю сина й найбільш ймовірно їду на ранкову варту,” – додає Скіпальський.

Це фото зустрічі комендантів-коцюбинчан з Поповим, яке зробив Андрій Скіпальський, вже облетіло Інтернет.

Редакція звертається до всіх мешканців Приірпіння: надсилайте свої фото з Євромайдану – ми їх обов’язково розмістимо. (pigmaliones # gmail . com)

Євромайдан: “Разом і до кінця”.

Хроніка Приірпіння. Фоторепортаж.

Родина Скіпальських: Галина, Юрчик та Петрик. Вшановують жертв голодомору на Майдані. П’ятниця, 22 листопада, збіглась у часі з Євромайданом.

фото 3 (2)

 

Андрій Скіпальський повів дітей до пам’ятника жертвам голодомору на Михайлівській площі.

фото 1 (1)

Коцюбинчани Ігор Домбровський та Оксана.

igor1

Захисник зелених зон Ірпеня – Лаврентій Кухалейшвілі з сином на Європейській площі.

Kuhelaishvili_malyi

Депутат Гостомельської ради Юрій Марчук робить “сімейне фото” з Беркутом.

Марчук

Депутатка Бучанської ради Світлана Остапа, журналістка “Телекритики”, разом із співзасновником громадського руху “Чесно” – Віктором Тараном.

ostapa

Наталія Соколенко – один з авторів Сайту громади Приірпіння. Зараз працює у проекті Громадське ТБ, який онлайн передає про події на майдані.

sokolenko

Журналіст-ірпінець Денис Тимошенко, який активно висвітлює знищення парків Ірпеня у Gazeta.ua разом із Русланою, яка зігріває не першу ніч Євромайдан своїми піснями.

tymoshenko

Колумністи Сайту громади Приірпіння. Видатні жлобісти Іван Семесюк. Вдень…

semesuk

 

… і вночі з Олексою Манном. “Покоління P(epsi)”.Манн та Семесюк

На своїй сторінці у Facebook Іван Семесюк пише:

“Сьогодні наше завдання не запхати Україну в Європу, а просто повернутися додому. Після 300-річної каторги ми стоїмо в дверях власної оселі, а в потилицю нам знову дихає нафтовим перегаром пристарілий, але досі стрімкий вєртухай, зі сталевим кокошніком братерської любові в руках.”

Ми просто хочемо повернутися додому і працювати на себе. Без ментів, попів, парламентсько-кулуарних зомбі, без цих совкових ї@льників та інших “приємностей” такого штибу. Ну, не знаю, чи то буде комедія, чи трагедія, чи драма-феєрія, але треба йти і просто засвідчити власну масову присутність в себе вдома, в своєму місті, на своїх вулицях, у своїй Європі,” – додає художник-жлобіст.

1 Comment

  1. партизанка Зоя 26 Листопада 2013 at 22:48

    Коцюбинское рулит!!!
    94.248.69.**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539